Pro-Väri - blogi - Pinnalla nyt - Vesiohenteinen DeBeer 900+ on laatua arvostavan ammattilaisen valinta

Vesiohenteinen DeBeer 900+ on laatua arvostavan ammattilaisen valinta

DeBeer 900+ on sävy- ja käytettävyysominaisuuksiltaan ylivoimainen vesiohenteinen automaalausjärjestelmä.

Maalausjärjestelmän sävyvalikoima on kattava ja sävyjä löytyy myös aivan uusiin automalleihin sekä moottoripyöriin. Koska sävykaavoja ja näistä maalattuja sävymalleja on tarjolla erittäin laajasti, automaalaamon ei tarvitse välttämättä hankkia kallista sävymittaria. DeBeer 900+ -automaalausjärjestelmän sävytarkkuus on erinomainen myös pienillä sekoitusmäärillä ja parhaimmillaan sitä voidaan sekoittaa 1 dl sävytarkkuuden kärsimättä.

DeBeer 900+ automaali lisää automaalaamotoiminnan kustannustehokkuutta. Häivytysten tekeminen korjattaviin kohteisiin on DeBeer 900+:lla helppoa, myös esimerkiksi hopean sävyjen kohdalla. Lisäksi jatkuvasti yleistyvät erikoisefektisävyt, eli niin kutsutut Candy-punaiset ovat helppoja maalata, sillä järjestelmässä ei tarvita erillistä sävylakkaa sävyn tuottamiseksi. Työskentelyn kustannustehokkuutta lisää myös se, että pohjasta pintalakkakerrokseen käytetään samaa liuotinta ja kovettajaa. Kustannussäästöjen lisäksi samojen apuaineiden käyttö myös vähentää virheiden mahdollisuuksia ja parantaa siten lopputuloksen laatua.

Maalausjärjestelmän purkkimäärä on kilpailevia järjestelmiä pienempi, minkä ansiosta korjaamon ei tarvitse sitoa varastoon ylimääräistä rahaa ja aloituskustannukset pysyvät kurissa. Käyttömukavuuden lisäämiseksi harvinaisemmat sekoitussävyt on pakattu 100 ml purkkeihin, mikä järkevöittää pienempien maalaustöiden materiaalikustannuksia. DeBeer -automaalituotteiden kantavana ajatuksena onkin maalaustoiminnan tehostaminen; tuotteet ovat helppokäyttöisiä, sekoitussävyt ovat pakattu ilmatiiviisiin purkkeihin eikä sekoituskonetta tarvita ollenkaan.

DeBeer 900+ -tuotevalikoimasta löytyvät automaalin lisäksi myös muita lisätuotteita, kuten kovalakka, mattalakka, mysterious-sävyt sekä erilaiset struktuurituotteet.

Tutustu DeBeer-tuotteisiin sähköisessä tuoteluettelossamme!

Tai ota yhteyttä myyntimme, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Mirka GoldFlex Soft 4+2 ja Gold Soft 6+4 kampanja

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco lavapinnoite, jolla useita käyttökohteita

Vinkit ja ohjeet

Silco pesuaineiden käyttötaulukko

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Pro-Väri maahantuonnin noutopiste Tuusulaan, Kalliotie 2

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit