Pro-Väri – muutakin kuin maaleja

 

Palvelua parhaasta päästä

Me tunnemme maalien ja pintakäsittelyn maailman perinpohjaisesti. Olemme valmiit antamaan kaiken osaamisemme käyttöösi, olipa kyseessä sitten tuotteen valinta, -hankinta tai käyttökoulutus.

Askarruttaako maalauksen maailmassa jokin?
Ota yhteyttä, selvitetään asia!
Pro-Väri – palvelut – Valspar – sininen värimittari – Palvelemme pintaa syvemmälle

Palvelemme pintaa syvemmälle

Sen lisäksi, että löydät valikoimistamme valtavan valikoiman maalaamisen maailman ykkösmerkkejä, tarjoamme käyttöösi myös ainutlaatuista asennetta ja asiantuntemusta. Myyntimme auttaa valitsemaan parhaan tuoteyhdistelmän ja oma teknikkomme opastaa tuotteiden oikeaoppisen käyttämisen. Sinun menestymisesi on avain myös meidän menestykseemme. Me pistämme peliin kaiken osaamisemme jotta sinä voit loistaa.

”Automaalausalalle on tyypillistä toiminnan hektisyys ja nopeatempoisuus. Voidaksemme palvella asiakkaitamme heidän toivomillaan aikatauluilla, tarvitsemme käyttöömme paitsi tehokkaan työskentelyn mahdollistavan maalijärjestelmän, myös yhteistyökumppanin, joka kykenee toimittamaan meille tuotteita nopeasti ja luotettavasti. Pro-Väriä ja JL Autohoitoa yhdistää se, että haluamme kumpikin tarjota asiakkaillemme vain parasta.”

Jarno Lappalainen, JL Autohoito Oy

Lue koko tarina täältä