Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Silco on eurooppalainen valmistaja, joka on keskittynyt valmistamaan automaalaamoissa käytettäviä tuotteita: maaleja, kittejä ja lakkoja. Oma tuotekehitys ja tuotanto takaavat nopean reagoinnin asiakkaiden vaatimuksiin ja mahdollistavat tuotevalikoiman laajentamisen sekä räätälöinnin. Silcon tuotevalikoima kattaa myös maalauksen ohessa tarvittavat oheistuotteet, kuten erilaiset pesu- ja puhdistusaineet, hiomatarvikkeet, teipit, suojaustarvikkeet, telineet, erilaiset autonhoitotuotteet jne.

Kyseessä on laaja tuotekokonaisuus, joka lähtee itse tuotteista, tuotteiden markkinointimateriaalista ja tuotteiden pakkauksista. Myös tuotepakkaukset ovat hyvin myyvän näköisiä ja niistä huokuu tinkimätön laatu. Tuotevalikoima on laaja ja erittäin laadukas. Hintatasoltaan tuotteet ovat hyvin kilpailukykyisiä ja näin palvelevat myös valveutunutta asiakaskuntaamme.
Silco valmistaa itse kaikki maalit ja lakat sekä toimii läheisessä yhteistyössä DeBeerin kanssa. Silcon tuotteet sopivat saumattomasti yhteen DeBeerin tuotteiden kanssa, ja ne on testattu
Silcon toimesta.

Silcon kehitystiimi

Pro-Väri Import Oy toimii Silcon tuotteiden virallisena maahantuojana pohjoismaissa. Varastovalikoimaa laajennetaan aktiivisesti, jotta voimme toimittaa tuotteet mahdollisimman nopeasti. Teemme tiivistä yhteistyötä Silcon kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuen näiden teknisten tuotteiden käyttämiseksi. Kaikki varastovalikoimaan otettavat tuotteet testataan ensin oman teknikomme toimesta ja sitten valikoiduilla asiakkailla, jotta varmistutaan siitä, että tuotteet soveltuvat juuri Pro-Värin asiakkaiden käyttöön. Meille edustamiemme tuotteiden korkea laatu ja toimivuus ovat kunnia-asia!

Tutustu Silcon sähköiseen tuoteluetteloon!

Silcon tuotteita löydät myös lähimmältä jälleenmyyjältäsi, katso oheisesta linkistä jälleenmyyjäsi yhteystiedot: Pro-Väri jälleenmyyjät

Tai kysy lisää myynnistämme, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Mirka GoldFlex Soft 4+2 ja Gold Soft 6+4 kampanja

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco lavapinnoite, jolla useita käyttökohteita

Vinkit ja ohjeet

Silco pesuaineiden käyttötaulukko

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Pro-Väri maahantuonnin noutopiste Tuusulaan, Kalliotie 2

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit