Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Silco on eurooppalainen valmistaja, joka on keskittynyt valmistamaan automaalaamoissa käytettäviä tuotteita. Silcon valikoimista löytyvät maalit, eri käyttötarkoituksiin suunnattuja laadukkaita kittejä ja lakkoja, tarvikkeita ja suojaimia. Oma tuotekehitys ja tuotanto takaavat nopean reagoinnin asiakkaiden vaatimuksiin ja mahdollistavat tuotevalikoiman laajentamisen sekä räätälöinnin. Silcon tuotevalikoima kattaa myös maalauksen ohessa tarvittavat oheistuotteet, kuten erilaiset pesu- ja puhdistusaineet, hiomatarvikkeita, teippejä, suojaustarvikkeet, telineet, erilaiset autonhoitotuotteet jne.

Tuotepakkauksien koot ovat harkittuja ja kuluttajaystävällisiä. Laajan tuotevalikoiman lisäksi hintatasoltaan tuotteet ovat hyvin kilpailukykyisiä ja näin palvelevat myös valveutunutta asiakaskuntaamme.
Silco valmistaa itse kaikki maalit ja lakat sekä toimii yhteistyössä DeBeerin kanssa. Silcon pohja- ja pintatuotteet sopivat  yhteen DeBeerin tuotteiden kanssa, ja ne ovat testattu Silcon toimesta.

Silcon kehitystiimi

Pro-Väri Import Oy toimii Silcon tuotteiden virallisena maahantuojana pohjoismaissa. Varastovalikoimaa päivitetään aktiivisesti, jotta voimme toimittaa tuotteet mahdollisimman nopeasti. Teemme tiivistä yhteistyötä Silcon kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuen näiden teknisten tuotteiden käyttämiseksi. Kaikki varastovalikoimaan otettavat tuotteet testataan ensin oman teknikkomme toimesta ja sitten valikoiduilla asiakkailla, jotta varmistutaan siitä, että tuotteet soveltuvat juuri Pro-Värin asiakkaiden käyttöön. Meille edustamiemme tuotteiden korkea laatu ja toimivuus ovat kunnia-asia!

Silcon tuotteita löydät myös lähimmältä jälleenmyyjältäsi, katso oheisesta linkistä jälleenmyyjäsi yhteystiedot: Pro-Väri jälleenmyyjät

Tai kysy lisää myynnistämme, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer kirkaslakat käyttötaulukko

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit