Silco automaaliruiskut ammattilaisille ja harrastelijoille

 

Pohjamaaliruisku Silco 5410

Silco pohjamaaliruiskussa on käytössä uudenaikainen LVMP teknologia, alhainen ilmamäärä, alhaisella hajotuspaineella. LVMP hajotusteknologialla saavutetaan erittäin hieno maalin pisarointi, joka myös nopeuttaa maalaamista, sekä vähentää maalihävikkiä. Maaliruiskun runko on tehty korkealaatuisesta metallista ja kestää käyttöä. Ruiskun runko on mattakromattu, joka kestää liuottimia ja on helppo puhdistaa. Ruiskun mukana toimitetaan yläsäiliö ja työkalu, jolla ruisku saadaan purettua tarvittaessa. 

Hajotusteknologia: LVMP

Ainesuuttimen koko: 1,6 mm

Käyttöpaine: 2,5 bar, maksimi 3,5 bar

Viuhkanleveys: 280 mm

Ruiskutusetäisyys: 200 mm

Ilmankulutus: 250 – 310 l/min

Yläsäiliö: 600 ml

 

Sävymassaruisku Silco 5420

Silco sävymassaruisku on tarkoitettu automaalin ruiskuttamiseen. Vesiohenteinen tai liuotinohtenteinen automaali. Esteettinen ja ergonominen rungonmuotoilu, sekä erittäin hyvä maalauslopputulos. Ruiskun runko on tehty korkealaatuisesta metallista ja neula, sekä ainesuutin ovat ruostumatonta terästä. Ruisku on todella laadukas ja kestävä, sekä antaa hyvän vastineen rahalle. Ruisku painaa vain 460 g. Ja muotoilu on käteen sopiva, joten tällä ruiskulla maalaa mielellään pidempiäkin aikoja. Ruiskun säätimet ovat helppokäyttöisiä myös hanskat kädessä. Lisäksi ruiskussa on pinnoite, joka estää maalia yms. tarttumasta, sekä helpottaa puhtaanapitoa. Ruiskun mukana toimitetaan yläsäiliö ja työkalu, jolla ruisku saadaan purettua tarvittaessa. 

Hajotusteknologia: LVMP

Ainesuuttimen koko: 1,3 mm

Käyttöpaine: 2,5 bar, maksimi 3,5 bar

Viuhkanleveys: 280 mm

Ruiskutusetäisyys: 200 mm

Ilmankulutus: 250 – 310 l/min

Yläsäiliö: 600 ml. Saatavilla erikseen ruiskutuskupit, tuotenumero: 2950. Adapteri ruiskutuskupeille: 2941.

 

Lakkaruisku Silco 5430

Silco lakkaruisku on tarkoitettu automaalin päälle tulevan kirkaslakan ruiskuttamiseen. Esteettinen ja ergonominen rungonmuotoilu, sekä erittäin hyvä maalauslopputulos. Ilmasuutin on optimoitu kaikille automaalauskäyttöön tarkoitetuille kirkaslakoille. Lakka pisaroidaan hienoksi ja tasaiseksi sumuksi, jolloin maalaustulos on erittäin hyvä. Ruiskun runko on tehty korkealaatuisesta metallista ja neula, sekä ainesuutin ovat ruostumatonta terästä. Ruisku on todella laadukas ja kestävä, sekä antaa hyvän vastineen rahalle. Ruisku painaa vain 460 g. Ja muotoilu on käteen sopiva, joten tällä ruiskulla maalaa mielellään pidempiäkin aikoja. Ruiskun säätimet ovat helppokäyttöisiä myös hanskat kädessä. Lisäksi ruiskussa on pinnoite, joka estää maalia yms. tarttumasta, sekä helpottaa puhtaanapitoa. Ruiskun mukana toimitetaan yläsäiliö ja työkalu, jolla ruisku saadaan purettua tarvittaessa. 

Hajotusteknologia: HVLP

Ainesuuttimen koko: 1,3 mm

Käyttöpaine: 2,0 bar, maksimi 3,0 bar

Viuhkanleveys: 280 mm

Ruiskutusetäisyys: 200 mm

Ilmankulutus: 400 – 450 l/min

Yläsäiliö: 600 ml. Saatavilla erikseen ruiskutuskupit, tuotenumero: 2950. Adapteri ruiskutuskupeille: 2941.

 

Tarvikkeet

Silco 5435 painemittari. Sopii kaikkiin maaliruiskuihin. Oikea ruiskutuspaine on erittäin tärkeä, varsinkin metallihohtosävyt saattavat mennä tummaksi tai vaaleaksi, jos paine on väärä.

7017 ruiskupuhdistussarja. Sarjassa tulee mukana kaikki tarvittava, jotta ruisku saadaan puhdistettua kunnolla.

 

Silcon ruiskut ja muut tuotteet löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi, katso oheisesta linkistä jälleenmyyjäsi yhteystiedot: Pro-Väri jälleenmyyjät

Tai ota yhteyttä myyntiimme: yhteystiedot

Silco automotive

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X-CURE 10L ilmakuivuvalakkapaketti

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer julkistaa uuden sekoitussävyn kuluvan kesän aikana

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit