Silco 9600 SFR X-Cure nopea lakka

Silco 9600 SFR X-CURE nopeasti ilmakuivuva lakka

Ilmakuivuva uusimman teknologian UHS-ultranopea lakka. Silco 9600 SFR X-cure lakka on helppo ruiskuttaa ja siinä on erinomainen kiilto, joka pysyy. Ilmakuivaus säästää energiaa, sillä uunia ei tarvitse lämmittää ja lakka kuivuu silti nopeasti. Joten samoissa tiloissa voidaan maalata enemmän, sillä maalaamon läpimenoa saadaan kasvatettua. Lakalla voidaan tehdä pienet paikkakorjaukset, jotka täytyy saada nopeasti valmiiksi. Myös useamman panelin ja koko ajoneuvon ylilakkaus onnistuu tällä tuotteella. Joten tällä lakalla voidaan tehdä monenlaisia maalaustöitä. Enää et tarvitse korjausmaalaukseen useaa erilaista lakkaa.

Silco 9600 SFR X-Cure sisältää valmistajan kehittämää OCT-ristiinlinkitysteknologiaa. OCT on yhdistelmä huolellisesti valittuja isosyanaatteja ja erikoislisäaineita, joilla saavutetaan optimaaliset kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet. Lisänä on myös UV+ lisäaineet, jotka takaavat pitkäkestoisen kiillon myös vaativissa olosuhteissa. Lakattu pinta kestää rasitusta hyvin. Kovettaja-astia täytetään tehtaalla typellä, jotta sen ominaisuudet säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla koko varastoinnin ajan.

Silco 9600 SFR X-Cure lakka on myös helppo käyttää. Seossuhde on 1:1 kovettajan kanssa, eikä ohenninta tarvita. Pienissä osamaalauksissa ruiskutetaan 1,5 kerrosta, ensin ohut kerros ja heti perään yksi märkä kerros. Ruiskuttamisen jälkeen tarvitaan 5 minuutin välihaihdutus ja tämän jälkeen kuivaus. Isommilla pinnoilla ja yliruiskutuksissa ruiskutetaan kaksi märkää kerrosta, kerrosten välillä 3-5 min välihaihdutus ja lopuksi 5 minuutin haihdutus ennen kuivausta.


Silco 9600 SFR X-Cure lakan tärkeimmät ominaisuudet:

  • ilmakuivaus 20C: 50-60min 
  • uunitus 60C: 3-5 min
  • IR: 3-5 min
  • kiillotuskuiva: heti pinnan jäähdyttyä
  • pitkä käyttöaika ruiskutusvalmiilla seoksella: 60min
  • erinomaisen syvä kiilto, joka ei sammu
  • hyvä UV-kestävyys
  • helppo sekoitussuhde: 1:1, ei ohenneta


Seoksen käyttöaika on 60 min, joten isommatkin maalaukset onnistuvat helposti. Lisäksi pitkä avoin aika takaa sen, ettei sumurajoja tarvitse pelätä isommillakaan pinnoilla ja lakka sulaa nätisti. Saatavilla kaksi eri kovettajaa, 9650 -standardi ja 9670 hidas. Kovettaja on pakattu 2,5l astioihin, joten vaikka tekisit pienen lakkauksen, niin koko kovettajamäärä ei pääse reagoimaan ilmankosteuden kanssa. Kovettajan reagoidessa ilmankosteuden kanssa, sen toiminta heikkenee. Kovettaja tuotekoodi: 9650-2,5

9600-5

Silco 9600 SFR X-Cure, Air Dry-lakka

Tuotekoodi 9600-5


Katso videolta, miten helposti ja nopeasti Silco 9600 SFR X-Cure-lakan ruiskuttaminen onnistuu.

Tutustu Silcon lakkoihin sähköisessä tuoteluettelossamme!

Tai ota yhteyttä myyntimme, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X-CURE 10L ilmakuivuvalakkapaketti

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer julkistaa uuden sekoitussävyn kuluvan kesän aikana

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit