S-MATT Supervoimat

Ultramatta ja erittäin kestävä pinta ajanmukaisiin kalusteisiin

Nykyajan sisustamisessa panostetaan ulkonäön lisäksi muotoiluun ja kestävyyteen. Tuotteen tarvitsee olla kuluttajien mittapuun mukaan pitkäikäinen, säilyä hyvänä kauan ilman aikaa vievää ylläpitoa, sekä lisäksi kustannus- ja energiataloudellinen. S-Matt pinnoitteen erikoisuutena on sen likaa, bakteereja ja sormenjälkiä hylkivä pinta, joka tekee tuotteesta erittäin järkevän ratkaisun moniin eri tilanteisiin, tiloihin ja tarpeisiin.

Mikä S-MATT ja miten se toimii?

S-Matt on supervoimia omaava pinnoite sisäkäyttöön, jolla on käsittämättömät ominaisuudet; ultramattapintainen pinnoite on samettisen pehmeä, täysin heijastamaton ja tuotteella on ominaista pystyä korjaamaan itse itsensä. Antamalla naarmutetulle pinnalle lämpöä, pinnoite palautuu ennalleen korjaten pienet pintavirheet. Pinnoite soveltuu käytettäväksi mm. massiivipuulle, luonnon- tai monikerroksiselle viilulle, MDF:lle, melamiinipaperille, lasille, muoville, pantogrofisille pinnoille, epäsäännöllisille ja muotoiluille reunoille.

Haluatko tietää, kuinka ultramatta pinnoite selviää naarmuttamisesta, sormenjäljistä ja tahroista tai haluatko tietää miten pinta korjaa itsensä? Katso tämä linkki

Suorituskykyinen ja hygieeninen

S-MATT valikoima on mahdollista saada myös aseptisena versiona, johon on lisätty aktiivisia metalleja estämään bakteereja leviämästä pinnoitetulla pinnalla. Aseptinen valikoima on saatavana vesiohenteisena, liuotinpohjaisena, vesipohjaisena UV pinnoitteena sekä korkealla UV kiintoaineella. Aseptista pinnoitetta sävytetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Sisustuksen S-MATT-pinnoitevalikoimaan kuuluu nyt vallankumouksellinen uusi kaksikomponenttisten vesipohjaisten pintamaalien sarja innovatiiviseen kodin sisustukseen, joka antaa pinnoille erittäin mattapintaisen ja metallisen ilmeen. Uusi S-Matt Metallic -mallisto sisältää 15 erilaista väriä, jotka luovat täydellisen metallisen vaikutelman. Värivalikoimaan kuuluu harmaat ja lämpimät maanläheiset sävyt sekä punaisen, vihreän ja sinisen sävyjä.

                       

ICA Group on vuonna 2022 toteutuneen yrityskaupan myötä osa Sherwin-Williamsia. ICA keskittyy puun pintakäsittelyn huippuosaamiseen ja tuotekehitykseen säilyttäen perinteiset arvonsa: asiakaspalvelu, innovaatiot, kestävyys ja ihmisten huomiointi. Yritykset ovat vahvasti sitoutuneet yhdessä tuottamaan asiakkaille korkealaatuisia tuotteita ja palveluja sekä uudenlaisia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin.

Lisätietoa ICA tuotteista:

Anssi Litsilä p. 010 323 4212 tai anssi.litsila@provari.fi

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer kirkaslakat käyttötaulukko

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit