Panosta pohjatöihin: Evercoat Rage Gold -filleri

Evercoat Rage Gold

Pohjatyövaiheessa tehdyt virheet kertautuvat työn edetessä ja huonosti tehtynä tämä työvaihe näkyy heikentyneenä lopputuloksen laatuna. Siksi pohjatuotteiden valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ja varmistaa, että käytössä ovat aina vain parhaimmat ja laadukkaimmat vaihtoehdot.

Evercoat Rage Gold on filleri, joka on suunniteltu erityisesti henkilöautojen erilaisten pintojen täyttämiseen ja tasoittamiseen. Tuotteen valmistusprosessissa käytetään vakuumia, jonka ansiosta saadaan täytettyä käsiteltävässä pinnassa mahdollisesti esiintyvät mikrohuokoset sekä näin myös estettyä pinnan jälkipainuminen.

Evercoat Rage Gold -fillerin avulla itse hiontatyöstä tulee helpompaa, sillä filleri sisältää patentoitua Hattonite-täyttöainetta, joka alentaa kitkaa ja lämpöä hiontavaiheessa. Evercoat Rage Gold -filleri ei myöskään tuki hiontamateriaalia, ja samalla myös sen pölyäminen on alhaisempaa. Se, miten hyvin olet onnistunut hiontavaiheessa, näkyy myöhemmin lopputuloksen pinnan laadussa. Myös hiontaan käytetty työaika alenee ja säästynyt aika voidaan käyttää vaikka maalaamon läpimenon lisäämiseen. Samassa ajassa tehdään enemmän.

Evercoat-fillerin tartunta on omaa luokkaansa. Evercoatin patentoitu ZNX-7-tartunta-aine synnyttää kemiallisen tartunnan pohjamaaliin ja tekee siitä tämän ansiosta erityisen käytettävän esimerkiksi sellaisilla pinnoilla kuten galvanoitu teräs, lasikuitu, erilaiset komposiitit, alumiini, suurlujuusteräs sekä erilaiset metalliseokset, joita käytetään ajoneuvoteollisuudessa lisääntyvässä määrin.

Tutustu Evercoatiin sähköisessä tuoteluettelossamme!

Tai ota yhteyttä myyntiimme, linkki

Katso lisää valmistajan sivuilta, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X-CURE 10L ilmakuivuvalakkapaketti

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

Avoimet työpaikat

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit