Myyntitiimimme vahvistui Tuomaksella

Tuomas Harjunpää ”Osmo Automaalarimestari” on pitkän linjan automaalari. Sukulaismies maalasi Tuomaksen mopot ja muut härvelit hänen nuoruudessaan, jolloin syttyi kipinä lähteä opiskelemaan automaalariksi.

Valmistuttuaan Tuomas oli töissä automaalaamossa, mutta hänellä oli kaipuu omaan tekemiseen, joten hän perusti oman automaalaamon. Vuosien automaalaamoyrittämisen jälkeen oli aika uusille haasteille. Tuomas siirtyi Vaunulan palvelukseen vetämään perustettavan korikorjaamon toimintaa työnjohtajan roolissa. Nyt lähes 25 automaalarivuoden jälkeen oli uusien mahdollisuuksien aika.

Tuomas on maalannut eri maalimerkeillä, joista DeBeerillä viimeisimpänä. Myös Evercoatin tuotteet ovat tuttuja Tuomakselle. Tämän takia hänen on helppo antaa tuotteiden käyttöön liittyviä ohjeita. Työuransa automaalauksen parissa tehneenä Tuomas pystyy auttamaan sinua myös teknisissä kysymyksissä. Tuomaksella on myös hyvä kokemus automaalaamoille tärkeästä CABAS -järjestelmästä, joten saat tarvittaessa neuvontaa myös sen käyttämisestä. CABAS -laskelmat on syytä tehdä oikein, jotta kaikki siihen liittyvät veloitukset ovat oikein.

Tuomas tarjoaa juuri sinulle oikeat tuotteet maalaamosi toiminnan tehostamiseksi – kyse on lopulta vain oikeista tuotteista.

Tuomas vastaa Etelä-Suomen myynnistä.

Tuomas auttaa sinua myynnillisissä ja teknisissä asioissa, soita ja kutsu Tuomas käymään.
Tuomaksen tavoitat numerosta 010 315 3104 tai sähköpostitse tuomas.harjunpaa@provari.fi.

Jaa artikkeli

Artikkelin tägit

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer kirkaslakat käyttötaulukko

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit