DeVilbiss DV1-maaliruisku

DeVilbiss DV1 maaliruisku

DeVilbiss -merkin historia maaliruiskuna alkoi jo vuonna 1888. Paljon on muuttunut tämän jälkeen ja uusin DeVilbiss maaliruisku suunniteltiin alusta alkaen vastaamaan tämän päivän käyttäjien tiukkoja laatuvaatimuksia.  Automaalauksessa käytetyt maalit ovat aina vain vaikeampia ruiskuttaa, sävytarkkuudelle asetetaan jatkuvasti lisävaatimuksia erilaisten metalliefektien kautta, sekä monikerrosmaalauksien myötä.

DeVilbiss DV1 on täysin uusi, kirjaimellisesti kaikilta osin. Ergonomiaan on panostettu paljon, sillä maaliruisku on automaalarin käden jatke ja sen pitää istua käteen luontevasti. Ilmasuuttimet on laitettu täysin uusiksi ja ilmasuuttimia suunniteltaessa käytettiin hyväksi taustalla olevaa pitkää kokemusta sekä tuotekehitystä. DV1 ruiskun sisäiset häviöt on saatu minimoitua ja maaliruisku hajottaa maalin pienemmällä paineella kuin ennen. Nämä näkyvät suoraan lopputuloksessa, sävytarkkuus on parantunut, metalliefekti saadaan asettumaan maalikalvoon paremmin, sekä ohiruiskutusta on saatu pienemmäksi. Maalaaminen on helpompaa kunnon työkaluilla!

DeVilbiss DV1-maaliruisku on saatavilla – anna taitojesi loistaa ja näytä todelliset värisi!
DeVilbiss DV1 ominaisuudet:
  • Toimii pienemmillä hajotuspaineilla kuin aiemmat ruiskut
  • Vähemmän melua – erityisesti isommissa maalauksissa melusaaste alentaa vireystilaa
  • Maalisumun partikkelikoko aiempaa pienempi – vähemmän pilveilyä, väritarkkuus parantuu ja häivytykset ovat helpompia
  • Ainesuuttimen ja ilmasuuttimen sisäiset muodot ovat äärimmäisen pyöristettyjä – sisäiset häviöt on minimoitu, joka vähentää ilman pyörteilyä ruiskun sisäosissa – ruisku toimii alemmilla paineilla ja pilveily tai metallihohtokiteen väärä asento maalipinnassa on entistäkin paremmin hallinnassa.
  • Ilmasäätöventtiili on ruiskun alaosassa ja säätö on todella tarkka – oikean ruiskutuspaineen hakeminen on entistäkin helpompaa, koska säätö on helposti käsillä ja tarkka
  • Materiaalihävikki on alhainen, ruiskutus on tarkkaa – DeVilbiss DV1 toimii alhaisemmilla paineilla ja maalin pisarointi tehdään tehokkaammin. Maalin ohiruiskutus alenee ja samalla pinnan laatu paranee huomattavasti
Kuvassa näet uuden sukupolven DV1-maaliruiskun ilma- ja ainesuuttimien pyöristetyt sisämuodot. Sisäinen ilmanpyörteily on saatu minimiin.


Videolla Pro-Värin teknikko OP ruiskuttaa DeBeerin 900+ värimassaa.
Maalaus tehtiin paineella 1,5 bar, ja pisarointi 0,35 bar.
Ruiskuna DeVilbiss DV1, ainesuutin 1,2 mm ja ilmasuutin DV1-B+ .

Automaalaus on entistäkin helpompaa. Kyse on oikeista valinnoista, kokeile DeVilbiss DV1 maaliruiskua ja anna sen vakuuttaa itse.

Tutustu DeVilbiss DV1-maaliruiskuihin sähköisessä tuoteluettelossamme!

Tai ota yhteyttä myyntiimme, linkki

Lue lisää valmistajan sivuilta, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer kirkaslakat käyttötaulukko

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit