Daisy Wheel sekoittaa automaalin automaattisesti

Daisy Wheel automaattinen sävynsekoitusjärjestelmä Debeer 900+ automaalille

Daisy Wheel annostelee Debeer 900+ vesiohenteisen automaalin sekoitussävyt automaattisesti ja tekee aina käyttäjän valitseman värisävyn mittatarkasti. Daisy Wheel integroituu täysin ICRIS-kaavaohjelmaan. Käyttäjä, automaalari voi valita halutun sävyn kaavaohjelmasta tai mitata sen korjattavasta autosta värimittarilla. Tämän jälkeen haluttu sävy tehdään automaattisella sävynsekoitusjärjestelmällä, Daisy Wheel:illä. Laite mittaa ja annostelee jokaisen sekoitussävyn automaattisesti, sekä tarkasti. Tänä aikana automaalari voi tehdä seuraavaa maalaustyötä tai tehdä muita esivalmisteluja, sillä itse sävyn sekoitukseen käytetty aika vapautuu muuhun tuottavaan työhön. Lisäksi Daisy Wheel on ihmistä tarkempi, joten maalia saadaan tehtyä juuri tarvittu määrä, eikä maalia mene hukkaan yhtään. Lisäksi työympäristö saadaan siistimmäksi, koska itse sekoitussävyt on suljettuna laitteen sisällä, eikä ihmisen tarvitse enää käsitellä maalia. Myös itse sekoitussävyjen säilyvyys paranee, sillä sekoitussävyt ovat ilmatiiviissä tilassa laitteen sisällä.

Automaalaamon läpimenon ja tehokkuuden kasvattaminen

Kun yksi automaalauksessa oleellinen työvaihe, automaalin annostelu ja sekoittaminen saadaan automatisoitua, työaikaa vapautuu muuhun. Koko vauriokorjausprosessia voidaan suunnitella täysin uudella tavalla ja yhdessä yksittäisessä vauriokorjauksessa syntynyt ajansäästö kertautuu. Jolloin pidemmällä aikavälillä syntyy merkittäviä ajansäästöjä ja laitteen investointiaika lyhenee. Myös maalaustyön laatu paranee, sillä laite on paljon ihmistä tarkempi.

Daisy Wheel edut ja ominaisuudet
  1. Daisy Wheel on täysin automaattinen. Laite annostelee halutun maalisävyn mittatarkasti. Lisäksi mukana on integroitu varastonhallinta, joten sekoitussävyt eivät pääse loppumaan.
  2. Ajansäästö. Korjaukseen käytettyä aikaa saadaan lyhennettyä ja maalaamon tuottavuutta, sekä läpimenoa saadaan kasvatettua. Sävyn sekoituksen aikana automaalari voi tehdä seuraavaa maalaustyötä tai muita maalaukseen liittyviä esivalmisteluja, kun laite sekoittaa automaattisesti haluttua maalisävyä. Kokonaisprosessi nopeutuu.
  3. Laite on mittatarkka. Sekoitussävyt annostellaan todella mittatarkasti, laite annostelee sekoitussävyn +- 0,05 gramman tarkkuudella. Maalia saadaan tehtyä kerralla 50 ml – 2,0 l. Joten maalihävikkiä ei enää synny annostelussa tapahtuneiden virheiden vuoksi. Lisäksi sävy on aina täsmälleen haluttu. Laite on ihmistä tarkempi, eikä annostelusta johtuvia sävyvirheitä tule. Tarkkuus ja toistettavuus, joten tuloksena on aina oikea sävy.
  4. Optimoidut työolosuhteet. Maalia ei enää tarvitse annostella itse käsin, joten ihmiselle tulee vähemmän altistusta maalin kanssa. Työympäristö pysyy siistimpänä, koska sekoitussävyt ovat laitteen sisällä ilmatiiviisti.
  5. Ympäristöystävällisyys. Jäte vähenee. Laite ei tee maalin sekoituksessa inhimillisesti syntyviä sekoitusvirheitä, eikä väärästä sekoitussävyjen annostelusta johtuvia sävyvirheitä enää synny.
  6. Kompakti. Laite käyttää työtilasta alle 1 kuutiometrin tilan.
  7. Sekoitussävyjen säilyvyys. Sekoitussävyt ovat laitteen sisällä ilmatiiviissä tilassa, eivätkä ole ilman kanssa kosketuksissa, joten myös säilyvyys on paras mahdollinen.
  8. Automaattiset päivitykset. ICRIS -kaavaohjelma ja Daisy Wheel ovat jatkuvassa Internet -yhteydessä. Joten sinulla on käytössä aina uusimmat sävykaavat ja myös sekoituslaitteen viimeisimmät ominaisuudet.

Kuva laitteen sisältä, maali annostellaan tarkasti mitta-astiaan.

Sekoitussävyt tulevat ilmatiiviisiin astioihin ja näin säilyvyys paranee.

Myös puhdistustoiminto on automatisoitu, joten tuottava työaika saadaan maksimoitua.

Tarjoamme halutessasi DeBeer 900+ maalilinjaan ja sävymittariin, sekä Daisy Wheel sekoituslaitteeseen myös rahoitusvaihtoehtoa. Etukäteen tiedossa olevat kustannukset helpottavat budjetointia ja kulut ovat etukäteen tiedossa. Lisäksi maalaamaan pääsee heti, ilman suuria alkupanostuksia. Tarvittaessa otamme vaihdossa vanhat maalisi. Kysy lisää myynnistämme ja räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Automaalaamoasiakkaanamme saat myös mahdollisuuden edulliseen maalilinjan päivityspakettiin, lue lisää tästä

Yhteystiedot: //www.automaalit.fi/yhteystiedot/

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X-CURE 10L ilmakuivuvalakkapaketti

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer julkistaa uuden sekoitussävyn kuluvan kesän aikana

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit