Haemme automaalien ja teollisuusmaalien jälleenmyyjiä

Debeer automaalit

Automaalit ovat lakattavia kaksikerrosmaaleja. Debeer automaaleja löytyy vesiohenteisena, Debeer 900+ ja liuotinohenteisena, Berobase 500. Vesiohenteista Debeer 900+ automaalia käytetään henkilöautojen korjausmaalauksessa ja liuotinpohjaista Berobase 500 automaalia voidaan käyttää vanhojen henkilöautojen entisöinnissä, moottoripyörissä tai vaikka raskaan kaluston maalaamisessa. Berobase 500 automaali soveltuu myös sävytarkan omatäyttösprayn purkittamiseen. Automaalispray tehdään juuri maalattavan auton sävyyn ja lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Valikoimastamme löytyy myös suorakiiltomaalit, Beromix 2000 ja Berothane 3000, joilla voidaan maalata esimerkiksi pakettiautot tai muut isommat kohteet, joissa tarvitaan hyvää pinnanlaatua ja kulutuskestävyyttä.

Valspar teollisuusmaalit

Valspar teollisuusmaalivalikoima on laaja. Teollisuusmaaleilta vaaditaan pitkäkestoista suojaa korroosiolta ja säältä. Valikoimassa on DTM-direct-to-metal maaleja, joilla maalausprosessia saadaan nopeutettua, sekä kustannustehokkuus paranee. Valspar teollisuusmaaleilla saadaan myös ISO 12944-XX -mukainen maalausjärjestelmä tehtyä, mikäli asiakkaan tarve tätä vaatii. Purkkikoot ovat isompia ja erilaisilla sideaineilla saadaan tehtyä erilaisia maaleja, käyttökohteen mukaan. Itse sävytysjärjestelmä on yksinkertainen, sekoitussävyt käyvät moniin erilaisiin sideaineisiin ja sävyvalikoima on todella laaja. Käyttökohteita mm: työkoneet, traktorit, trukit, maatalouskoneet, kaivinkoneet, metallirakenteet jne. Valspar -tuotteita pystytään myös räätälöimään tarpeen mukaan, esimerkiksi kiiltoastetta voidaan muuttaa, pintaprofiilia ja pohjamaalia voidaan sävyttää pintamaalin menekin vähentämiseksi jne.

Kuvassa vasemmalla näkyy vesiohenteinen DeBeer 900+ automaalilinja. Takana on Berobase 500 liuotinohenteinen linja, josta voidaan tehdä mm. merkkikohtaiset automaalisprayt. Myös erikoismaalit saadaan tehtyä, ambulansseihin ja paloautoihin tulevat huomiomaalit.

Maalauksessa tarvittavat muut tuotteet

Valikoimastamme löytyy maalien lisäksi myös muita maalauksessa tarvittavia aputuotteita. Kuten esimerkiksi Silco Automotiven todella kustannustehokkaat tuotteet; aerosolit, kitit, pohjamaalit, teipit, suojaustarvikkeet, lakat, telineet jne. Koska tuomme maahan itse kaikki tuotteet, niin meillä on tarjota tuotteiden lisäksi markkinointi ja tekninen tuki. Kokonaisuus, joka ulottuu asiakkaalle asti.

Valikoimasta löytyy myös teipit ja kaikki muut oheistuotteet, joita tarvitaan maalauksessa.

Myös Mirkan hiomatuotteet ja hiomakoneet saadaan näyttävästi esille.

Valikoimasta löytyy myös pesuaineita ja autonhoitotuotteita, sekä pesutinnerit yms.

Pro Väri Import Oy

Varasto ja konttori sijaitsevat Tuusulassa, lentokentän lähellä. Maahantuontimme valikoimassa on yli 5000 yksittäistä nimikettä ja olemme keskittyneet automaalien ja teollisuusmaalien, sekä työssä tarvittavien aputuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin. Pro-Väri Import toimii yhdessä kattavan jälleenmyyjäverkon kanssa. Kunnioitamme jälleenmyyjiemme omia alueita ja tuemme jälleenmyyjien toimintaa erilaisin tavoin. Toimimme pitkäjänteisesti, sillä toimimallamme alalla ei ole pikavoittoja ja kunnioitamme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme brändimarkkinointia ja autamme paikallisessa mainonnassa. Lisäksi meillä on omia pakettiautoja, joissa kulkee kattava tuotevalikoima asiakkalle asti. Nämä myyntiautot ovat jälleenmyyjiemme käytössä ja teemme paljon yhteiskäyntejä jälleenmyyjän kanssa loppuasiakkailla. Erilaiset myyntikampanjat avaavat ovia ja auttavat myynnissä, nämä suunnittelemme yhdessä jälleenmyyjän kanssa. Pro-Väri Importin palveluksessa on vahva ammattitaito, pintakäsittelyinsinöörien lisäksi palkkalistoillamme on automaalarien lisäksi automaalarimestari. Tunnemme tuotteemme ja asiakkaamme. Tämä kaikki on Sinun käytössäsi.

Jälleenmyyjät

Maahantuomiamme tuotteita myyvät jälleenmyyjät, joita löytyy ympäri Suomea. Kunnioitamme nykyisten jälleenmyyjien alueita, joten jo toimivan jälleenmyyjän alueelle ei mahdu enää uutta. Silti Suomesta löytyy paikkoja, joissa olisi tilaa toimia kannattavasti yhdessä, kuten esimerkiksi Ahvenanmaalla meillä ei ole tällä hetkellä virallista jälleenmyyjää. Jälleenmyyjämme ovat erilaisia yrityksiä, mm.: autovaraosaliike, rakennus- ja kauppamaalien myynti, autotarvikeliike, muiden maalien myynti jne. Kaikki joissa on jo henkilöautoihin, moottoripyöriin, hyötyajoneuvoihin tai työ-/maatalouskoneisiin liittyvää asiakaskuntaa. Ammattilaisten lisäksi myös erilaiset harrastelijat ovat soveltuvaa asiakaskuntaa.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten pääsemme asiassa eteenpäin. Mietitään yhdessä erilaiset mahdollisuudet, löytyykö yhteistoiminnan edellytykset, kaupalliset mahdollisuudet, minkälainen tuotevalikoima tarvitaan ja aloituskokonaisuus. Usein on järkevää aloittaa rajatulla tuotevalikoimalla, keskittyä siihen ja ajan kanssa laajentaa tuotevalikoimaa myynnin, sekä kysynnän mukaan. Autamme halutessasi myös myymäläsuunnittelussa ja muussa tuotteiden esillepanossa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä tarvittavan tuotekoulutuksen ja käytössäsi on myös tekninen tuki. Tarvittaessa voimme miettiä erilaisia maksu- tai rahoitusmahdollisuuksia alkuun pääsemisessä, mikäli edellytykset vain täyttyvät. Meiltä löytyy myös käytettyjä maalinsekoitukseen tarvittavia laitteita, jolloin aloituskustannuksia voidaan painaa vieläkin alemmaksi ja toiminta saadaan mahdollisimman nopeasti kannattamaan.

Tuotevalikoima räätälöidään aina jokaisen asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Kuvassa mittakuppeja, maalisihtejä, maaliruiskuja ja ruiskutuskuppeja.

Ota yhteyttä:

Pro-Väri Import yhteystiedot: //www.automaalit.fi/yhteystiedot/

DeBeer automaalista voit lukea oheisesta linkistä, linkki

Valspar teollisuusmaalista voit lukea oheisesta linkistä, linkki

Silco Automotive maalaamotuotteet linkki, linkki

Evercoat kitit löydät linkistä, linkki

Colormatic aerosolit, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer kirkaslakat käyttötaulukko

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit