Automaalaus Debeer 900+ vesiohenteisella maalilla pohjasta pintaan

Automaalaus DeBeerillä

DeBeer 900+ automaali on helppokäyttöinen. DeBeer automaaleilla auton maalaaminen onnistuu helposti ja nopeasti, sillä tuotteet ovat yksinkertaisia käyttää. DeBeer automaalit ovat myös käytössä edullisia. Sekoitussävyjen purkkimäärä on vähäinen ja siitä huolimatta sävykattavuus on laaja. Sävyjä löytyy myös aivan uusimpiin automalleihin, sillä maalivalmistaja tekee tiivistä yhteistyötä myös autovalmistajien kanssa. Sävylakkaa ei tarvita, ja maalaus tehdään samoilla työtavoilla sävystä riippumatta. 3-kerrosmaalaukset ovat myös helppoja, sillä nekin tehdään samoin työtavoin, kuin muutkin metallihohtomaalaukset. DeBeer maalit eivät tarvitse sekoituskonetta, sillä sekoitussävyt on pakattu patentoituihin purkkeihin, joista sävyt saadaan annosteltua suoraan käyttöön ja samalla sävyt säilyvät hyvin, sillä purkin sisällä ilmatila on minimoitu.

Videolla tehdään osamaalaus käyttämällä DeBeer automaaleja, pohjasta pintaan. DeBeer tuotevalikoima kattaa kaikki, mitä automaalauksessa tarvitaan. Videolla tehdyssä maalauksessa sävynä on käytetty Ford Magnetic Gray Metallic, sävykoodi: J7. Kyseinen sävy esiintyy uudehkoissa autoissa ja on kohtalaisen haasteellinen maalata, sillä korjausmaalauksessa sävyn efektivastaavuuden kohdalleen saaminen voi olla vaikeaa. DeBeer automaaleilla tämäkin sävy maalataan helposti. Märkää-märälle pohjamaali tasoittuu sileäksi, antaen sävymassalle ja lakalle tasaisen pohjan. Sävytarkkuudessa tärkeää on myös oikean pohjamaalisävyn valinta, sillä sekin osaltaan vaikuttaa lopulliseen sävyyn. Pintalakkaus tehtiin nopealla kirkaslakalla, DeBeer 8-114, joka soveltuu hyvin osamaalauksiin.

Oikeita tuotteita käyttämällä automaalaus on helppoa ja nopeaa.

Käytetyt tuotteet ja ruiskut:
  • DeBeer 1-951 silikoninpoistoaine
  • DeBeer 9-851 vesipohjainen rasvanpoistoaine
  • DeBeer 8-746 märkää-märälle pohjamaali. DeVilbiss GTIPro, 1,3mm/TE20@2bar
  • DeBeer 900+ automaali, sävy: Ford J7, Magnetic Gray Met. DeVilbiss DV1, 1,2mm/B+@1,5bar
  • DeBeer 8-114 nopea kirkaslakka. DeVilbiss GTIPro Lite, 1,3mm/TE20@1,6bar

Kokeile itse DeBeer 900+ automaalia ja DeVilbiss DV1 maaliruiskua – tuotteet puhuvat puolestaan. Jos haluat itse kokeilla DeBeer -automaalia omissa tiloissasi, se onnistuu. Kartoitetaan sinun tarpeet, haetaan käyttöösi sopiva tuotekokonaisuus ja sovitaan koemaalaus. Teknikkomme tulee opastamaan tuotteiden käytössä ja pääset itse kokeilemaan miten helppoa DeBeerillä maalaaminen on.

Ota meihin yhteyttä: DeBeer koemaalaus

Tutustu tuotteisiimme sähköisessä tuoteluettelossamme!

Linkki valmistajan sivulle

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer kirkaslakat käyttötaulukko

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit