Auton ajovalojen kunnostus helposti ja nopeasti, mukana ohjeet

Silco ajovalojen kunnostussarja

Autojen ajovalojen umpioiden linssit ovat nykyään poikkeuksetta muovista valmistettuja. Muoviset umpion linssit haalistuvat ja tummentuvat ajan kuluessa, jolloin myös valoteho heikkenee. Lisäksi myös koko ajoneuvon estetiikka kärsii. Umpioita ei tarvitse uusia, vaan ne voidaan myös kunnostaa helposti Silco ajovalojen korjaussarjalla, jossa mukana tulee ajovalon umpion UV-suojaa sisältävä lakka ja oheistarvikkeet joita tarvitaan. Silco ajovalojen korjaussarjalla voidaan korjata tummentuneet umpiot tai suojata uudet umpiot antamalla lisäsuojaa. Ajovalot voidaan myös korjata kiillottamalla, mutta kiillottaminen ei anna UV-suojaa joten umpio tummuu uudelleen.

Silco ajovalojen korjaussarja on täysin uudenlainen innovaatio, sillä et tarvitse maaliruiskua tai erillisiä spraytuotteita. Umpion linssit saat korjattua uudenveroiseksi vain tunnissa. Lue lisää.

Ajovalojen kunnostaminen onnistuu muutamalla helpolla työvaiheella.

  1. Puhdista ajovalon linssi kauttaaltaan ja kuivaa puhtaalla liinalla.
  2. Suojaa umpion muut osat käyttämällä teippiä, jos umpioita ei irroiteta, suojaa ajoneuvosta tarvittavat osat.
  3. Hio umpion pinta epäkeskohiomakoneella kauttaaltaan. Puhdista liinalla jokaisen hiontavaiheen välillä. Hio ensin karkealla ja lopuksi hienolla. P320 => P400 => P500 => P600 => P800 => P1000 => P1200 => P1500
  4. Pyyhi umpion linssi märällä liinalla kauttaaltaan ja kuivaa toisella liinalla heti perään. Pinnasta tulee tasainen ja maitomainen. Tarkasta, ettei pinnassa ole hiontanaarmuja, jos näet hiontanaarmuja, toista hionta kunnes pinta kauttaaltaan tasainen ja maitomainen.
  5. Lisää 80-100ml ajovalojen korjauslakkaa mukana toimitettavaan kuumennusmukiin ja sulje kansi. Anna kuumentua 5-6 min ja odota kunnes ulos tulee höyryä.
  6. Kohdista höyry 1cm päästä ajovalon linssiin alhaalta ylöspäin, kunnes linssi on täysin kirkas. Pidä kuumennusmuki pystyssä, höyry ei saa pisaroitua umpion pinnalle, vaan pinta on höyrytettävä tasaisesti. Oltava naaman läheltä vähintään 40cm etäisyydellä, älä hengitä höyryä.
  7. 80-100ml ajovalojen korjauslakan työaika on n. 4-5 min. Käytön jälkeen anna pinnan kuivua 10 minuuttia, jonka jälkeen pinta on kuivunut. Jos korjauslakkaa jää jäljelle, anna jäähtyä 5min ja kaada loppu takaisin pulloon uutta käyttöä varten.

Lataa ohje tästä: Silco 8040 ajovalojen korjaussarja FI

Silco ajovalojen korjaussarjan mukana toimitetaan kaikki tarvittava. Sarjan mukana tulevassa lakassa on UV-suoja-aine. Käyttäminen on todella helppoa ja umpiot saa uudistettua nopeasti. Voidaan käyttää vanhojen tummentuneiden ajovalon linssien uusimiseen tai uusien ajovalon linssien extrasuojaamiseen. Helppo, seitsemänvaiheinen käyttöprosessi vie aikaa vain tunnin verran. Sarjassa olevaa lakkaa saa erikseen, joten sarjasta on iloa pitkäksi aikaa.

Katso oheisesta linkistä, kuinka ajovalon korjaussarjaa käytetään: video

Silco -tuotteita on saatavilla valtakunnallisesti kattavan jälleenmyyjäverkon kautta, oheisesta linkistä löydät lähimmän jälleenmyyjän Proväri jälleenmyyjät

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

PREPitX -kertakäyttökuppi

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

DeBeer automaalit

Vinkit ja ohjeet

Maalipinnassa esiintyvät virheet

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

DeBeer 900+ automaali päivityspaketti

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit