Työkoneet

 
 1. Teollisuusmaalit
 2. Työkoneet

Kova käyttö pistää pinnan koetukselle

Työkoneiden on kestettävä äärimmäistä kulutusta vaihtuvissa käyttöolosuhteissa. Koneen pinta altistuu jatkuvasti raskaalle rasitukselle ja tämä asettaa myös koneen pintakäsittelyaineille poikkeuksellisen suuria vaatimuksia.

VIM-teollisuusmaalit ovat tekniseltä toimivuudeltaan huippuluokkaa. Niiden hyvä peittävyys sekä Direct to metal- ja märkää märälle -ominaisuudet tekevät pintakäsittelystä kustannustehokasta. Kestävyyttä VIM-käsiteltyyn pintaan tuo tuotteiden hyvä korroosion- kulutuksen- ja säänsietokyky.

Tutustu lakkoihin tarkemmin sähköisessä tuoteluettelossamme tai ota meihin yhteyttä. Nämä maalit kestävät kulutusta!

Pro-Väri - teollisuusmaalit - työkoneet
Pro-Väri - teollisuusmaalit - työkoneet - Valspar

Pro-Värin pintavinkki # 31

Valspar on teollisuusmaalivalmistaja, jonka valikoimista löydät monipuolisesti värisävyjä esimerkiksi traktoreiden, erilaisten maansiirtokoneiden sekä muiden työkoneiden pintakäsittelyyn. Valsparin mattausaineella pintakäsittelytuotteeseen saadaan valmistettua aina haluttu tai vaadittu kiiltoaste, olipa tavoitteena puolikiiltävä pinta, mattapinta tai jotakin siltä väliltä.

Tutustu tarkemmin!

Kiinnostuitko?

Kerro miten voimme auttaa ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Yhteystietomme: puh. 010 315 3100 (myynti) | import@provari.fi

  Teollisuusmaalien taituri

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  ”Perusteellinen tarvekartoitus on avain toimivaan tuotevalintaan. Pro-Väri analysoi tilanteemme perusteellisesti ja tarjosi käyttöömme maalaustuotejärjestelmän, jonka ansiosta työskentely korikorjaamollamme sujuu tänä päivänä entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.”

  Tuomas Harjunpää, Vaunula Oy

  Lue koko tarina täältä