Raskas kalusto

 
 1. Teollisuusmaalit
 2. Raskas kalusto

Maanteiden kuninkaatkin luottavat meihin

Rekkojen ja kuorma-autojen käyttöasteen on oltava toiminnan kannattavuuden varmistamiseksi korkea, eikä ajoneuvoja ole varaa seisottaa maalattavana tarpeettoman kauan.

Valspar Industrial Mix (VIM) -teollisuusmaalien valikoimamme kattaa lukuisia kustannustehokkaita ja laadukkaita pintakäsittelytuotteita raskaamman kuljetuskaluston visuaaliseen viimeistelyyn. VIM-pintakäsittelytuotteet tunnetaan maailmalla tehokkaan työstettävyytensä lisäksi myös korkeasta kulutuksen-, korroosion- ja säänkestostaan.

Tutustu lakkoihin tarkemmin sähköisessä tuoteluettelossamme tai ota meihin yhteyttä. Nämä maalit pysyvät vauhdissasi!

Pro-Väri - teollisuusmaalit - raskas kalusto
Pro-Väri - teollisuusmaalit - raskas kalusto - VIM-teollisuusmaalit

Pro-Värin pintavinkki # 8

VIM-maalijärjestelmästä löytyy useita erilaisia, maalin ominaisuuksia tuottavia sideaineita, joilla voidaan vaikuttaa esimerkiksi kalvon paksuuteen ja kiiltoon. Tällä taataan se, että järjestelmä sopii monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Suoraan metallille (DTM) -sideaineen ansiosta järjestelmässä ei tarvita erillistä tartuntamaalia. Tämä lisää työskentelynopeutta sekä säästää kokonaismaalikustannuksia jopa 30 %:lla. VIM-maalit on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, esimerkiksi kivenisku-, suolasumu- ja säärasituskokeilla. Kaikki VIM-tuotteet läpäisevät korkeat laatuvaatimukset sekä kestävät aikaa ja kovaa kulutusta.

Tutustu tuotteeseen sähköisessä tuoteluettelossamme

Kiinnostuitko?

Kerro miten voimme auttaa ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Yhteystietomme: puh. 010 315 3100 (myynti) | import@provari.fi

  Teollisuusmaalien taituri

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  ”Perusteellinen tarvekartoitus on avain toimivaan tuotevalintaan. Pro-Väri analysoi tilanteemme perusteellisesti ja tarjosi käyttöömme maalaustuotejärjestelmän, jonka ansiosta työskentely korikorjaamollamme sujuu tänä päivänä entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.”

  Tuomas Harjunpää, Vaunula Oy

  Lue koko tarina täältä