Pohjatuotteet

 
 1. Automaalit
 2. Pohjatuotteet

Pohjusta laadukas lopputulos

Paras pinta ja laadukkain lopputulos tehdään jo maalauksen pohjustusvaiheessa. Pohjatuotteiden valintaan kannattaa tästä syystä paneutua kunnolla ja kelpuuttaa käyttöön vain vaihtoehtoja, jotka ovat ammattilaisten testaamia ja käytössä hyväksi havaitsemia.

Olemme koonneet pohjatuotteiden valikoimaamme vain maailman tunnetuimpia tuoteinnovaatioita. Tuomme maahan puhdistus- ja pesuaineita, kittejä sekä happo- ja hiomapohjamaaleja sellaisilta merkeiltä kuin DeBeer, Silco ja Evercoat.

Tutustu pohjatuotteisiin tarkemmin sähköisessä tuoteluettelossamme tai ota meihin yhteyttä. Ansaitset pohjaan vain parasta!

Pro-Väri - automaalit

Pro-Värin pintavinkki # 11

Moni käyttää fillerin ruiskuttamiseen vanhaa pintamaaliruiskua, joka ei enää sovellu vaativampaan pintamaalin ruiskutukseen. Näin ei tulisi toimia, sillä filleri- ja erityisesti märkää märälle -pohjamaalikäsittelyissä huonon ruiskun käyttö tekee pinnasta appelsiinimaisen. Myös maalia kuluu enemmän ja pinta vaatii enemmän hiontaa. Huono pinta kostautuu lopullisen maalipinnan laadussa, sillä virheet kertautuvat kerroksittain. Kannattaakin siis pitää mielessä, että huonoilla työkaluilla et saa syntymään hyvää työnjälkeä.

Tutustu tarkemmin!

Kiinnostuitko?

Kerro miten voimme auttaa ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Yhteystietomme: puh. 010 315 3100 (myynti) | import@provari.fi

  Pohjatuotteiden parhaimmistoa

  ”Perusteellinen tarvekartoitus on avain toimivaan tuotevalintaan. Pro-Väri analysoi tilanteemme perinpohjaisesti ja tarjosi käyttöömme maalaustuotejärjestelmän, jonka ansiosta työskentely korikorjaamollamme sujuu tänä päivänä entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.”

  Tuomas Harjunpää, Vaunula Oy

  Lue koko tarina täältä