Maalit ja sävymassat

 
 1. Automaalit
 2. Maalit ja sävymassat

Värillä on väliä

Automaalauksessa värisävyn tarkkuuden on osuttava täydellisesti nappiin. Siksi maalien ja sävymassojen valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että tuotteet edustavat edistyksellisintä väriteknologiaa ja sävyjä on riittävästi saatavilla.  

DeBeer Refinish -automaalit edustavat huippulaatua ja löydät liuotinvärejä sekä vesiohenteisia automaaleja tuhansissa eri sävyissä. DeBeer on automaalien edelläkävijä, jolla on ajoneuvomaalauksen tuotekehityksessä jo yli sadan vuoden historia.

Tutustu maaleihin ja sävymassoihin tarkemmin sähköisessä tuoteluettelossamme tai ota meihin yhteyttä. Tasokkaampi työnjälki on vain muutaman klikkauksen päässä!

Pro-Väri - automaalit

Pro-Värin pintavinkki # 18

Automaalauksessa on erittäin tärkeää, että korjatun kohdan värisävy täsmää täydellisesti vanhaan maalipintaan. DeBeer900+ -automaalien väritarkkuus on huippuluokkaa eivätkä uusimmatkaan erikoisefektisävyt tuota sinulle autoa maalatessa ongelmia. DeBeer900+ -automaalien käyttö säästää aikaa ja työvaiheita, sillä erikoisefektisävyt sekä metallihohto- ja helmiäissävyt tehdään aina sävystä riippumatta samalla työmenetelmällä eikä erityisiä apuaineita tarvita.

Tutustu tarkemmin!

Kiinnostuitko?

Kerro miten voimme auttaa ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Yhteystietomme: puh. 010 315 3100 (myynti) | import@provari.fi

  Maalien ja massojen mestari

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  ”Perusteellinen tarvekartoitus on avain toimivaan tuotevalintaan. Pro-Väri analysoi tilanteemme perusteellisesti ja tarjosi käyttöömme maalaustuotejärjestelmän, jonka ansiosta työskentely korikorjaamollamme sujuu tänä päivänä entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.”

  Tuomas Harjunpää, Vaunula Oy

  Lue koko tarina täältä