Lakat

 
 1. Automaalit
 2. Lakat

Viimeistele viimeisen päälle

Jotta asiakkaasi saisi nauttia ammattitaitoisesta työnjäljestäsi mahdollisimman pitkään, on lakkaus tehtävä huolella. Laadukas lakka antaa maalipinnalle kiiltoa ja kestävyyttä pitkälle tulevaisuuteen sekä suojaa sitä käytön rasituksilta.

Lakat olemme valikoimiimme valinneet tasokkaina merkkeinä tunnetuilta DeBeeriltä ja Silcolta. Löydät meiltä varmasti käyttötarkoitukseesi kulloinkin soveltuvimman vaihtoehdon, sillä lakkoja löytyy satiinisena, kirkkaana, mattana ja naarmuuntumattomana. Myös ohenteet ja kovettajat kuuluvat luonnollisesti valikoimaamme.

Tutustu lakkoihin tarkemmin sähköisessä tuoteluettelossamme tai ota meihin yhteyttä. Työsi ansaitsee parhaan loppusilauksen!

Pro-Väri - automaalit

Pro-Värin pintavinkki # 24

Vanhasta auringonpolttamasta maalipinnasta tulee uuden veroinen kun kiillotat sen Silco Moxi 1 -kiillotusaineella. Kiillotuksella saat korjattua myös pintavirheet sekä häivytettyä sumurajat uuden ja vanhan maalipinnan välillä. Silco Moxi 1 on pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena syntynyt, kaikille maalityypeille sekä keraamisille kovalakoille soveltuva uuden sukupolven kiillotusaine. Mikä parasta, Silco Moxi 1 mahdollistaa kiillotustyön tekemisen yhdellä ainoalla aineella, yhdessä työvaiheessa.

Tutustu tarkemmin!

Kiinnostuitko?

Kerro miten voimme auttaa ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Yhteystietomme: puh. 010 315 3100 (myynti) | import@provari.fi

  Lakkojen laatumerkit

  ”Perusteellinen tarvekartoitus on avain toimivaan tuotevalintaan. Pro-Väri analysoi tilanteemme perinpohjaisesti ja tarjosi käyttöömme maalaustuotejärjestelmän, jonka ansiosta työskentely korikorjaamollamme sujuu tänä päivänä entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.”

  Tuomas Harjunpää, Vaunula Oy

  Lue koko tarina täältä