DeBeer 900+ automaali on helppo käyttää

DeBeer automaalimerkkinä

DeBeer-automaalien valmistajana toimii Valspar Hollannissa ja tuotemerkin taustalla on pörssinoteerattu Amerikkalainen omistaja, Sherwin-Williams. Sherwin-Williams on perustettu vuonna 1866 ja liikevaihtoa tällä suuryrityksellä on vuonna 2017 ollut 14,98 miljardia USD. Valmistajalla on useita tuotemerkkejä, mm. Sherwin-Williams®, Valspar®, HGTV HOME® by Sherwin-Williams, Dutch Boy®, Krylon®, Minwax®, Thompson’s® Water Seal®, Cabot®. Valmistajan sivuilta voit lukea lisää: linkki

Miksi valita DeBeer automaali?

DeBeer 900+ automaali on automaalarille helppokäyttöinen ja hinta-laatusuhde todella hyvä. Et maksa yhtään mistään turhasta. Kun taustalla on iso valmistaja, voidaan toimia ja valmistaa tuotteita todella tehokkaasti. Tehokkuus näkyy mm. isoissa raaka-aineostoissa ja tuotekehityksessä. Automaalaamolle tämä kaikki näkyy aivan suorana rahallisena etuna; DeBeer 900+ automaalilinja on kompakti, eikä ylimääräisiä apuaineita ole. Ja maalin ruiskuvalmis seoshinta on kilpailukykyinen – laadusta yhtään tinkimättä. DeBeer 900+ automaalit sisältävät automaalaamon tarvitseman kokonaisuuden, jolla automaalaus saadaan hoidettua alusta loppuun saman valmistajan tuotteilla. Valmistajan kantavana ajatuksena onkin parantaa maalaamon kannattavuutta tarjoamalla tuotekokonaisuus, joissa näkyy erinomainen hinta-laatusuhde sekä tuotteet, jotka ovat helppoja käyttää. Samalla tehokkuus ja laatu paranevat ihan itsestään.

DeBeer 900+ automaalilla on myös autovalmistajan hyväksyntä korjausmaalauksessa, mm. Ford, Mazda, General Motors ja Chrysler, lisänä myös muitakin autovalmistajia. Joten autovalmistajan takuumaalauksetkaan eivät ole ongelma. Sävykaavoja löytyy myös aivan uusiin autoihin ja uusia sävykaavoja kehitetään useissa sävylaboratorioissa, joten uusia sävykaavoja tulee nopeasti saataville.

Hinta-laatusuhde on myös tärkeää, sillä monesti esimerkiksi vaihtoautoja maalatessa on etsittävä entistäkin kilpailukykyisempi hintataso automaaleille. Automaalaamon materiaalikustannus on noin 20% tasoa automaalaamon liikevaihdosta ja DeBeer automaalituotteilla materiaalikustannus saadaan alhaisemmaksi, tasolle 12 – 15%.

On myös huomioitava, että Suomessa henkilöautojen keski-ikä on korkeahko ja automaalauksen hinta on oltava linjassa myös maalattavaan autoon. Kaikki alkaa oikeista tuotteista.

Ohessa video autovalmistajien merkkihyväksynnöistä, Debeer on mm. Ford merkkihyväksytty.

DeBeer 900+ vesiohenteinen automaalilinja on kompakti

Tämä tarkoittaa alhaista purkkimäärää, sekoitussävyjä ei ole määrällisesti paljoa. Sekoituskone on tarpeeton, sillä sekoitussävyt ovat pakattu patentoituun purkkiin, jossa on suljettava annostelutulppa. Sekoitussävyt ravistetaan kevyesti juuri ennen käyttöä ja sekoitussävyn annostelu tapahtuu purkin pohjaa painamalla. Etuna tässä on äärimmäisen tarkka sekoitussävyn annostelu sekä säilyvyys; purkin pohja painuu kantta kohden ja sisällä oleva ilmatila pysyy aina mahdollisimman pienenä. Saat jokaisen pisaran maalia käytettyä loppuun asti. Lisäksi erillisiä apuaineita ei ole, johtuen DeBeerin maalikemiasta. DeBeeriä käyttäessä maaleihin sidottu rahamäärä on alhainen, lisäksi tuotteet eivät pääse kuivumaan purkkeihin.

Kuvassa patentoitu DeBeer-sekoitussävypurkki eri kuvakulmista.
Laatua kuin itsestään

Sama ajatus on kaikissa DeBeerin tuotteissa, myös pohjamaaleissa ja lakoissa. Pohjamaaliin, sekä lakkaan sopii sama kovettaja ja ohenne, et tarvitse näissäkään useita tuotteita! Tämä näkyy taas laadun parantumisena. Maalaus tehdään aina samoilla työtavoilla – kovettaja ja ohenne on sama sekä lakoissa että pohjamaaleissa. Kovettaja ei pääse turhaan kuivumaan purkin pohjalle. Etuihin voidaan lukea myös helposti opittava järjestelmä; tuotteet ovat yksinkertaisia käyttää ja turhia apuaineita ei ole. Joten vaikka maalari vaihtuisi, niin DeBeerin käyttö on helppo ja nopea oppia. Myös häivytysten tekeminen on DeBeerillä todella helppoa, eivätkä edes metallihohtohopeat sävyt ole mikään ongelma. Lue lisää tästä

Tuotteiden lisäksi sinulla on käytettävissä tekninen tukemme. Autamme myös valitsemaan juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden, jossa on sama kantava ajatus; lyömätön hinta-laatusuhde. DeBeerin lisäksi voimme tarjota myös Silco Automotiven tuotteita, kuten esimerkiksi teipit, suojamuovit, maalaustelineet jne. Silcon tuotteilla on todella kilpailukykyiset hinnat. Pro-Väri Import Oy:lla on siis tarjota sinulle toimiva kokonaisuus, jonka hinta-laatusuhde hakee vertaistaan. Palvelemme korkealla tasolla, alusta loppuun asti.

Sävytyökalut

Sävymääritys korjattavasta autosta on tärkeää ja tarjoamme siihenkin kattavat työkalut. Saatavilla on värikartasto, johon valmistaja toimittaa vuosittain uusia värimalleja ja usein värikartasto päivittyy 1-4 kertaa vuodessa. Asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä värikarttaan, josta löytyy kattavasti sävymalleja. Kartasto sisältää yli 7000 maalattua värimallia, sekä yksittäisistä värimalleista on myös variaatiot. Sävynmääritykseen löytyy myös erillisiä karttakirjoja, joissa on kattavasti metallihohtosävyjä, sekä myös suorakiilto eli solidsävyjä. Myös autoihin puskurikartat, sekä moottoripyöräkartat löytyvät meiltä. Moottoripyöräkartoissa on kattavasti eri valmistajien sävyjä, lisänä erikoisefektisävyjä, jotka ovat näyttäviä erityisesti pieniä pintoja maalattaessa.

Kuvassa ylärivissä vasemmalta oikealle: sekoitussävykartta ja värikarttakirja. Alarivissä vasemmalta oikealle: sävykartasto ja yksi sävyviuhka.

Tarjoamme myös sävykameraa, sävymittaria eli spektrofotometriä. Sävymittari ottaa kuvia maalattavasta metallipinnasta useista eri kulmista ja tekee sävystä matemaattisen mallin. Tätä mallia verrataan kaavaohjelman tietoihin, josta ohjelma etsii täsmälleen oikean sävykaavan korjattavaan autoon. DeBeerin ICRIS kaavaohjelma on aina ajan tasalla, sillä se päivittyy Internetin yli. Sävymittari tunnistaa myös maalissa olevan efektin, ottamalla pinnasta suurtarkkuuskuvan (metallihohtokide tai helmiäisefekti) ja etsii oikean sävyn. Myös maalipinnan vanhentumisen sävymittari osaa ottaa huomioon ja sävyttää, eli muuttaa sävykaavaa tarpeen mukaan, jotta korjausmaalaus onnistuu mahdollisimman helposti.


Oheisella videolla näytetään sävymittarin käyttöä.

DeBeer spectrofotometri mittaa sävyn viidestä kulmasta. Spectrosta lisää tästä

Kolmikerrossävyt, kirkkaat ja syvät Candy-punaiset

DeBeer 900+ automaalijärjestelmässä ei ole sävylakkaa, eikä sellaiselle ole tarvetta maalikemiasta johtuen. Vaikka maalattavassa autossa olisikin kolmikerrossävy, niin tästä huolimatta maalaus tehdään samoilla työtavoilla, kuin muutkin metallihohto- tai helmiässävyt. Kolmikerrossävyissä maalataan ensin pohjakerros, joka on täsmälleen saman värinen, kuin auton alkuperäinen tehdasmaalauskin. Pohjasävyn päälle tulee hieman kuultava sävykerros, joka antaa maalipinnalle syvyysefektin, aivan samoin kuin alkuperäismaalauskin. Mikä tärkeintä, syvyysvaikutelman tuova kerros maalataan täsmälleen samoin, kuin kaikki muutkin maalikerrokset, joten maalaaminen on todella helppoa. Lopuksi pintaan ruiskutetaan kirkaslakka (kuten muissakin metallihohto- tai helmiässävyissä). Helppoutta on myös se, että jos eteen tulee tilanne, jossa jokin maalikerroksista tarvitsee korjausta, voit sen helposti tehdä ilman, että maalaus tarvitsee tehdä kokonaan uusiksi.

DeBeer 900+ automaalilla 3-kerros maalausmenetelmä lyhyesti
  1. Pohjasävy
  2. Efektikerros
  3. Kirkaslakka
  • helppo löytää ja sekoittaa auton oikea sävy
  • korjattavaan kohtaan tulee täsmälleen sama sävy, kuin auton alkuperäismaalauskin
  • maalaaminen on helppoa, maalaus tehdään samoilla työtavoilla kuin kaikki muutkin sävyt
  • ei välisekoituksia, ei muita ylimääräisiä työvaiheita tai uusia apuaineita
  • ei yritys/erehdysvaaraa
  • helppo ja nopea maalausmenetelmä
  • kolmikerrosmaalaus tehdään samoilla työtavoilla, kuin muutkin metallihohto- tai helmiäismaalaukset


Katso itse videolta kuinka helppoa on maalata myös kolmikerrossävy DeBeerin automaaleilla.

Tutustu DeBeerin 900+ Candypunaiseen sähköisessä tuoteluettelossamme!

Tarjoamme halutessasi DeBeer 900+ maalilinjaan ja sävymittariin myös rahoitusvaihtoehtoa. Osamaksu helpottaa budjetointia ja kulut ovat etukäteen tiedossa. Lisäksi maalaamaan pääsee heti, ilman suuria alkupanostuksia. Tarvittaessa otamme vaihdossa vanhat maalisi. Kysy lisää myynnistämme ja räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Automaalaamoasiakkaanamme saat myös mahdollisuuden edulliseen maalilinjan päivityspakettiin, lue lisää tästä

Yhteystiedot: //www.automaalit.fi/yhteystiedot/

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X-CURE 10L ilmakuivuvalakkapaketti

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

EVERCOAT – laadukkaat kitit USA:sta

Vinkit ja ohjeet

UV-tuotteiden käyttö lisääntymässä henkilöautojen korjausmaalauksessa

Yleinen

DeBeer julkistaa uuden sekoitussävyn kuluvan kesän aikana

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit