Pro-Väri - blogi - Pinnalla nyt - Vaunula Oy panostaa työskentelyn tehokkuuteen ja työnjäljen laatuun

Vaunula Oy panostaa työskentelyn tehokkuuteen ja työnjäljen laatuun

Vaunulan autoliikkeitä on kahdeksalla paikkakunnalla ja myynnissä on useita automerkkejä tavallisista käyttöautoista edustaviin urheiluautoihin kuten mm. Ferrari. Vaunula tarjoaa omille asiakkailleen kattavan palvelupaketin uuden auton toimituksesta erilaisiin jälkimarkkinoinnin palveluihin.

Vaunula tekee korkealaatuisia korjausmaalauksia ja palvelee eri merkkien omistajia korikorjaamossaan Helsingin Malmilla. Eniten maalattavia merkkejä Malmin maalaamossa suuruusjärjestyksessä ovat: Ford, Toyota ja BMW. Korikorjaamolla maalataan myös muita premium-merkkejä. Toimipisteessä työskentelee kolme maalaria ja kolme peltiseppää. Maalauskammioita on 3+1. Työtilanne on ollut erittäin hyvä koko ajan. DeBeer on ollut Vaunulan maalimerkkinä kaksi vuotta, joten tuote on tullut hyvin tutuksi.

Korityönjohtaja Tuomas Harjunpään mukaan DeBeer on todettu heidän omien testien perusteella helpoksi tuotteeksi tehdä töitä ja samalla maalaamon tuottavuus on parantunut. DeBeer -maalijärjestelmä on helppo omaksua, tuote on hyvin yksinkertainen käyttää mm. siksi, että aputuotteita on vähän. Esimerkiksi 3-kerrossävyt on todella helppoja maalata DeBeerillä, eikä erikoisia ruiskutustekniikoita tai sävylakkoja tarvita. Tuomas kehottaakin testaamaan DeBeeriä avoimesti ja antaa tuotteen itsensä puhua puolestaan. Hänellä itsellään on pitkä automaalarin tausta, joten hän tietää mitkä asiat ovat automaalarille tärkeitä. Automaalarin tausta on myös erinomainen pohja korikorjaamon työnjohtajalle, sillä hänellä on heti näkemys eri työvaiheiden tehokkaasta suorittamisesta, joka taas helpottaa asioimista vakuutusyhtiöiden, sekä auton omistajien kanssa.

Vaunulalle DeBeerin valinta oli erittäin helppo, sillä jo viikon testien perusteella maalarit halusivat vaihtaa merkkiä, vaikkei yksi maalari ollut koskaan aiemmin edes kuullut DeBeeristä. Vaikka Tuomaksella oli omia, hyviä käyttökokemuksia DeBeeristä entuudestaan, saivat maalarit muodostaa omat kokemuksensa ja olla mukana tekemässä päätöstä maalimerkistä. Tuomas ei kertonut omista kokemuksistaan maalareille testivaiheessa, vaan halusi, että he muodostavat oman mielipiteensä. Hän oli hyvin tyytyväinen myös maahantuojalta saamaansa palveluun, jonka arvioi ensiluokkaiseksi.

Vaunulassa DeBeerin yhtenä vahvuutena pidetään myös sitä, että linja vie vähän tilaa, sillä purkkeja on lukumääräisesti vähän. Linja ei myöskään sido paljon rahaa, joten varastoarvo pysyy alhaisena. Tuomaksen mukaan sävyjen kanssa ei ole ollut ongelmia, joka korjausmaalauksessa saattaa olla ongelma, sillä autotehtaalla alkuperäismaalaus tehdään aivan erilaisilla tekniikoilla, kuin korjausmaalaus. Vaunula tekee korkealaatuisia korjausmaalauksia ja kaikki korjaukset häivytetään. Periaatteena on tehdä kerralla valmista ja laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen panostetaan hyvin paljon. Spektrolle, eli sävymittarille ei ole ollut tarvetta Vaunulassa, koska kattavasta värimallikartastosta on löytynyt tähän mennessä aina oikea sävymalli. Kattava ja ajantasainen kartasto on ollut luotettava sävytyökalu. Monet maalimerkit haluavat siirtää asiakkaitaan käyttämään värimittaria, mutta DeBeer panostaa voimakkaasti sävymallikartastoon ja mallien ajantasaisuuteen. Päivityksiä kartastoon tulee 1–4 kertaa vuodessa.

Yhteistyö Vaunulan kanssa on Pro-Väri Importille erittäin tärkeää ja toimintaa kehitetään yhdessä asiakasta tarkasti kuunnellen. Vaunulaan on haettu yhdessä asiakkaan kanssa tuotevalikoima, jolla automaalaustyö saadaan suoritettua mahdollisimman laadukkaasti ja tehokkaasti.

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L lakkapaketti tarjoushintaan 149,50€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

DeBeer automaalit

Vinkit ja ohjeet

Auton nahkapenkin maalaaminen

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Auton ajovalojen kunnostus helposti ja nopeasti, mukana ohjeet

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit