TTS VauriokorjausEXPO 4.-5.10

Suuren suosion saavuttanut TTS VauriokorjausEXPO järjestetään 4.-5.10.2019
TTS Työtehoseuran tiloissa, osoitteessa Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki.
Tapahtuma on suunnattu automaalauksen ja -korikorjauksen ammattilaisille. EXPO:ssa on isot ja kattavat esikäsittelytilat sekä kaksi täysmittaista automaalauskammiota. Tapahtuma on maksuton ja paikalle on järjestetty myös bussikuljetus Tikkurilan asemalta. Tulemalla messuille pääset itse testaamaan ja sen jälkeen tiedät mitä haluat. Paikalla on alan merkittävimpiä toimijoita, tavarantoimittajia, maahantuojia ja alan ammattilaisia. Kaikki yhdellä kertaa.

Pro-Väri Import on tapahtumassa näytteilleasettajana, ja TTS VauriokorjausEXPO:ssa pääset tutustumaan tuotteisiin käytännössä. Näet myös miten teknikkomme maalaa tuotteillamme. Erilaiset työnäytökset ovat isossa osassa VauriokorjausEXPOa, sillä tekeminen ja tuotteet ovat pääroolissa.

Esillä ovat kaikki Pro-Väri Importin tärkeimmät tuotemerkit, kuten esimerkiksi DeBeer -automaalit, Evercoat-kitit ja Silco Automotive -automaalaustuotteet. Paikan päällä saat viimeisimmät vinkit ja näet uusimmat tuotteet käytössä:

  • Voit katsoa, mutta myös itse kokeilla miten helppoa kolmikerrosmaalaus on DeBeerin -automaaleilla. DeBeerillä maalaat kaikki sävyt samoin työmenetelmin eikä sävylakkaa tarvita. DeBeerin helppous tulee tarkkaan valikoiduista sekoitussävypigmenteistä, purkkimäärä on alhainen ja kolmikerrossävyissä efekti tulee itse sävymassasta, ei lakasta. Kuten auton alkuperäismaalauskin.
  • Koe Evercoat-kittien laatu itse! Evercoat on keskittynyt kehittämään ja valmistamaan innovatiivisia kolarikorjaustuotteita jo yli 65-vuoden ajan. Kevytkittien edelläkävijänä ja viimeisimpien sideaineteknologioiden kehittäjänä, EVERCOATin tuotteet edustavat todellista innovaatiota ja suorituskykyä.
    EVERCOAT on USA:n suosituin kitti.
  • Silco Automotive on eurooppalainen valmistaja, joka on keskittynyt valmistamaan automaalaamoissa käytettäviä tuotteita: maaleja, kittejä ja lakkoja. Oma tuotekehitys ja tuotanto takaavat nopean reagoinnin asiakkaiden vaatimuksiin ja mahdollistavat tuotevalikoiman laajentamisen sekä räätälöinnin. Silcon tuotevalikoima kattaa myös maalauksen ohessa tarvittavat oheistuotteet, kuten erilaiset pesu- ja puhdistusaineet, hiomatarvikkeet, teipit, suojaustarvikkeet, telineet, erilaiset autonhoitotuotteet jne. Testaamalla tiedät haluavasi Silcon tuotteet käyttöösi!

Lisätiedot ja tapahtumaan ilmoittautuminen.

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Mirka GoldFlex Soft 4+2 ja Gold Soft 6+4 kampanja

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco lavapinnoite, jolla useita käyttökohteita

Vinkit ja ohjeet

Silco pesuaineiden käyttötaulukko

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Pro-Väri maahantuonnin noutopiste Tuusulaan, Kalliotie 2

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit