Pro-Väri - blogi - Pinnalla nyt - Esittelyssä asiakkaamme Automaalaamo WePaint

Esittelyssä asiakkaamme Automaalaamo WePaint

WePaint automaalaamo on merkkiriippumaton auto- ja vauriokorjaamo, joka sijaitsee Helsingin Malminkartanossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Maalaukset ja kolarikorjaukset tehdään ammattitaidolla sekä henkilö- että pakettiautoihin, merkistä ja mallista huolimatta.

Aki Wickström perusti WePaintin haaveiltuaan pitkään omasta yrityksestä. Vuonna 2017 asiat etenivät, ja jo toukokuussa Aki perusti oman yrityksen, automaalaamo WePaintin. Työntekijöiksi valikoituivat pitkän kokemuksen omaavat henkilöt, sillä pienyrityksessä ammattitaidon merkitys korostuu erityisen paljon.

Vaikka WePaintissä maalataan ajoneuvoja merkistä riippumatta, on yritys erikoistunut Porsche -merkkiin. Pääsääntöisesti DeBeerin sävytarkkuus on ollut hyvä, mutta korjausmaalauksen ollessa kyseessä voi sävy toisinaan teettää työtä. Oman erikoishaasteensa antaa Porsche, sillä autoissa saattaa olla yksilöllisiä erikoissävyjä, jonka auton omistaja on valinnut tehdastilauksena. Mutta näistä on selvitty ja jokainen maalaustyö on saatu luovutettua asiakkaalle sovitun aikataulun mukaisesti. WePaint hakee jalansijaa kilpailluilla automaalaamomarkkinoilla nopealla toimitusajalla sekä työn laadulla, joka kattaa myös premium-kategorian autot. He tekevät myös vakuutusyhtiöiden hyväksymänä vauriokorjauksia.

WePaint maalaa kaikki autot DeBeer 900+ vesiohenteisella automaalilla. Maalaustoiminta alkoi DeBeerin tuotteilla. Valinta oli helppo, sillä yrityksen alkuvaiheessa kaikki investoinnit oli mietittävä erityisen tarkasti. DeBeerin tuotteet ovat tunnettuja hyvästä hinta-/laatusuhteesta sekä pienestä purkkimäärästä. Aloituskustannus oli pieni ja WePaint pystyi heti keskittymään maalaamon pyörittämiseen. Maalareilla oli entuudestaan kokemusta DeBeeristä ja se osaltaan helpotti maalimerkin valintaa.

Maalarit kokivat DeBeerin-maalijärjestelmän helpoksi käyttää, esimerkiksi maalaukset voidaan toteuttaa yhdellä kovettajalla. Yksinkertaisuus vähentää virheen mahdollisuutta, tuotteet eivät pääse vanhentumaan vajaissa purkeissa ja apuaineet on minimoitu – nämä kaikki näkyvät maalaamisen helppoutena.

WePaint työllistää neljä henkilöä, joista maalareita on kaksi, toiset kaksi ovat peltiseppiä. Tilat ovat avarat ja valoisat, esikäsittelytilan lisäksi löytyy maalauskammio sekä erillinen imuseinällä varustettu ruiskutustila. Ruiskutustilassa saadaan maalattua pienosia helposti ja nopeasti. Maalaamon työtilanne on ollut erittäin hyvä alusta lähtien. Kaikki maalaustyöt pyritään tekemään asiakkaan aikataulujen mukaisesti ja korjausajat ovatkin olleet lyhyehköt – yleensä asiakkaat haluavat autonsa mahdollisimman nopeasti takaisin ajoon.

Maalaustöitä on uudelle maalaamolle riittänyt hyvin, ja usein korjaukset ovat isompia maalauksia ja peltitöitä voi olla paljon. Koska suurin osa maalatuista merkeistä on arvoautoja, pintalakkaukseen käytetään DeBeer Supreme-kirkaslakkaa, jolla saavutetaan myös Porscheen soveltuva pinnanlaatu. Kyseinen kirkaslakka on myös helppo viimeistellä ja kiillotus on työvaiheena nopeaa.

Yhteistyö Pro-Väri Importin kanssa on toiminut hyvin. WePaint on saanut koulutuksen tuotteisiin ja teknikko on heidän käytettävissään. Myös tavarantoimitukset ovat sujuneet moitteitta. Toimintaa on kehitetty yhteistyössä ja pitkäjäneisesti, jotta maalaamo pääsee keskittymään omaan ydinosaamiseensa paremmin.

WePaintin toiminnasta voit kysyä suoraan Aki Wickströmiltä, puhelin: 010 311 4830 tai sähköpostilla info(at)wsnordic.fi.

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L lakkapaketti tarjoushintaan 149,50€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

DeBeer automaalit

Vinkit ja ohjeet

Auton nahkapenkin maalaaminen

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Auton ajovalojen kunnostus helposti ja nopeasti, mukana ohjeet

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit