Pro-Väri - blogi - Pinnalla nyt - Esittelyssä asiakkaamme Automaalaamo JL Autohoito Oy

Esittelyssä asiakkaamme Automaalaamo JL Autohoito Oy

Hollolan Kukkilassa sijaitseva Automaalaamo JL Autohoito on ammattitaitoinen autojen- ja moottoripyörien maalaukseen sekä peltitöihin erikoistunut yritys. Vuonna 2002 perustettu yritys on hankkinut erikoisosaamisen myös pisteosien kromauksesta.

Maalaamon toimitusjohtaja Jarno Lappalaisella on noin 30-vuoden kokemus automaalauksesta, ja nyt hän saa jakaa tietoaan pojalleen Janille, joka työskentelee toisena maalarina JL Autohoidossa opiskellen samalla oppisopimuksella automaalariksi. Käytössään JL Autohoidolla on yksi maalauskammio, joka riittää tällä hetkellä heidän tarpeisiin.

Automaalaamo JL Autohoito maalaa kaikki autot merkistä riippumatta, mutta tällä hetkellä päämerkkeinä ovat BMW ja Kia.

DeBeerin maaleihin Automaalaamo JL Autohoito vaihtoi vuoden 2018 alussa. Syy vaihtoon oli yksinkertainen, JL Autohoito halusi hinta-laatusuhteeltaan hyvän maalin, jonka peittokyky ja sävytarkkuus olisivat erinomaisia. Myös maalausjärjestelmän yksinkertaisuus ja käyttämisen helppous tukivat maalimerkin vaihtoa. Automaalausala on hektistä, jonka takia nopea ja laadukas palvelu on tärkeää. Siksi palvelun laatukin painoi vaakakupissa, kun JL Autohoito mietti maalimerkin vaihtoa.

Vaihdon ollessa ajankohtainen Jarno Lappalainen kysyi muilta maalareilta ja eri maalaamoista suosituksia. DeBeeristä saamansa hyvän palauttaan perusteella Jarnon oli helppo tehdä päätös, ”Miksi käyttää huonompaa…!”. Vielä 2000-luvun alussa alueella toimi DeBeer-jälleenmyyjä, joten merkki oli tuttu jo niiltä ajoilta, ja jonkin verran kokemusta JL Autohoidolle on kertynyt DeBeerin akryylilinjasta sekä pohjamaaleista ja lakoista, näin ollen täysin vieraaseen merkkiin vaihto ei tapahtunut. Jarno sanoo saaneensa niin paljon positiivista palautetta muilta maalaamoilta DeBeeristä, että ilman omakohtaista kokemustakin hän olisi vaihtanut DeBeeriin.

Pro-Väri - blogi - Pinnalla nyt - Esittelyssä asiakkaamme Automaalaamo JL Autohoito Oy - DeBeer

Jarno Lappalainen näkee DeBeerin suurimpina etuina kompaktin linjan, jonka takia varasto ei sido suuria summia rahaa. DeBeerin kanssa ei ole ollut sävyongelmia. Värimittarillekaan ei ole toistaiseksi ollut tarvetta, kun värikartaston värimallit pitävät niin hyvin paikkansa! DeBeer 900+ -vesivärilinja toimii kuten luvattiin. Lisäksi Jarnon mielestä oli erittäin positiivista huomata, että DeBeerin maalausjärjestelmä on erittäin helppo oppia. Oppisopimuksella aloittanut maalari maalaa itsenäisesti jo 2 viikon jälkeen.

Sekä Automaalaamo JL Autohoito että Pro-Väri Import odottavat hedelmällistä yhteistyötä, sillä molemmat haluavat tarjota asiakkailleen vain parasta.

JL Autohoidon toiminnasta voit kysyä Jarno Lappalaiselta, puhelin: 0400 900 375 tai sähköpostilla jarno.lappalainen(at)jlautohoito.fi.

Yläkuvassa: Jani Lappalainen, teknikkomme Ollipekka Jaatinen ja Jarno Lappalainen (vasemmalta oikealle).

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L lakkapaketti tarjoushintaan 149,50€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

DeBeer automaalit

Vinkit ja ohjeet

Auton nahkapenkin maalaaminen

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Auton ajovalojen kunnostus helposti ja nopeasti, mukana ohjeet

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit