Haemme myyntisihteeriä Tuusulaan

Pro-Väri Import Oy

Pro-Väri Import Oy on maahantuontiyritys auto- ja teollisuusmaalituotteille ja -tarvikkeille. Teemme suoramyyntiä ja toimimme myös kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta. Pro-Väri Import Oy on osa konsernia, johon kuuluvat myös Pro-Väri myymälät Salossa, Turussa ja Tuusulassa. Konsernirakenteesta huolimatta olemme perheyritys ja toimintaamme ohjaavat kestävät arvot, eivätkä päivän pörssikurssien heilahtelut vaikuta päivittäiseen työhömme. Oma maahantuontimme ja suorat yhteydet valmistajiin takaavat asiakkaillemme laadukkaat tuotteet sekä kilpailukykyiset hinnat. Edustamme Suomen markkinoilla mm. DeBeer-automaaleja, Valspar-teollisuusmaaleja ja Silcon automaalaamo-oheistuotteita. Asiakkaitamme ovat automaalaamot ja teollisuusmaalaamot. Olemme kasvu-uralla ja kasvu tarvitsee tekijöitä. Tutustu toimintaamme ja lue lisää tuotteistamme www.automaalit.fi tai www.provari.fi

Etsimme joukkoomme markkinointi- ja myyntiassistenttia, myyntisihteeriä

Myyntimme kehittyessä voimakkaasti haemme markkinointi- ja myyntiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista markkinoinnin ja myynnin tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu tuottaa markkinointimateriaalia koko Groupille sekä ylläpitää nettisivuja ja somekanavia. Käsittelet myös myyntitilauksia ja avustat tarjouslaskennassa sekä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Olet myös aluemyyntipäälliköiden tukena.


Osaltasi huolehdit yrityksen imagosta asiakkaiden suuntaan. Tehtäviisi kuuluu myös erilaiset johdon tukitehtävät. Kokoisessamme yrityksessämme ei ole tiukkoja rajoja toimenkuvien suhteen, joten työnkuva sisältää kattavasti erilaisia tehtäviä. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella Tuusulassa.

Haemme joukkoomme tarkkaa, luotettavaa ja mukavaa tiimin jäsentä. Roolisi on tärkeä koko Pro-Väri Groupissa, mutta myös asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen, positiivinen, järjestelmällinen ja ammattimainen lähestymistapa työhösi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kommunikoit taidokkaasti suomeksi ja englanniksi, niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Toivomme myös, että olet näppärä tietojärjestelmien käyttäjä. Oikea asenne ja kyky oppia uutta ovat kuitenkin kaikista tärkeimmät, kaiken muun voimme opettaa.

Toivomme sinulta kaupallista ja/tai markkinoinnillista koulutusta. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Toivomme:

 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen toimintaan
 • Aitoa halua auttaa asiakasta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot
 • Positiivisuutta ja reipasta asennetta
 • Tarkkuutta
 • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
 • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja (mm. Adobe System, WordPress, Microsoft Office), lisäksi katsomme eduksi kokemuksen jostakin toiminnanohjausjärjestelmästä

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työsuhteen ja perheyrityksen joustavuuden
 • Perehdytyksen ja muun tiimin tuen
 • Kunnolliset välineet työntekoon
 • Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset itsenäisesti kehittämään omaa työkuvaasi
 • Mahdollisuuden kehittyä myynti- ja asiakaspalvelutyössä

Arvostamme:

-Kaupallista koulutusta

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän automaalausalan ammattilaisten parissa. Yrityksellämme on selkeä kasvustrategia, osaaminen ja tuotteet siihen. Automaalausala on voimakkaassa murroksessa ja tarjoamme Sinulle näköalapaikan muutoksen seuraamiseen ja mahdollisuuden olla kehittämässä toimintaamme. Pääset vaikuttamaan omaan työkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.6.2022 mennessä mikko.suvimetsa@provari.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietokyselyt mieluiten sähköpostilla tai soittamalla klo 12-13 arkisin puhelinnumeroon: 010 315 3107

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco 9900 hiontapohjamaalipaketti tarjoushintaan 120€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco lavapinnoite, jolla useita käyttökohteita

Vinkit ja ohjeet

Silco pesuaineiden käyttötaulukko

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Haemme myyjää Tuusulaan automaaliliikkeeseen

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit