Haemme myyjää Tuusulaan automaaliliikkeeseen

Pro-Väri Group Oy on palvellut jo 39 vuotta maaleihin ja pintakäsittelyyn liittyvissä asioissa metalli- ja puuteollisuuden sekä automaalauksen ammattilaisia. Turussa, Salossa ja Tuusulassa toimivien erikoisliikkeidemme sekä Tuusulassa toimivan maahantuontimme valikoimiin kuuluvat nykyaikaiset auto- ja teollisuusmaalit sekä maalausalan laitteet ja tarvikkeet. Konsernirakenteesta huolimatta olemme perheyritys, jota ohjaavat kestävät arvot. Katso lisää toiminnastamme www.provari.fi

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme nyt myymäläämme Tuusulaan aktiivista, ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä myyjää.

Tehtävänäsi on loistava asiakaspalvelu sekä ammattilaisille että kuluttaja-asiakkaille myymälässämme, osoitteessa Sulantie 2, 04300 Tuusula. Vastaat tilausten vastaanottamisesta, maalien sekoittamisesta, tavaroiden hyllytyksestä, lähetysten keräilystä ja toimituksista asiakkaillemme. Lue lisää myymälästä: linkki

Toivomme sinun olevan työstäsi innostunut, energinen, positiivinen ja nauttivan uusien asiakaskontaktien luomisesta. Olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita, ja sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme, että tunnet auto- ja teollisuusmaalausalaa. Tärkeintä on kuitenkin myynnillinen ja ammattimainen asenne, halu kehittyä myyjänä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. 

MS Office ohjelmien osaaminen on välttämätöntä. Sinut perehdytetään muihin käytössämme oleviin ohjelmiin. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. 

Tarjoamme asianmukaiset välineet työskentelyyn, mahdollisuuden hyödyntää monipuolisesti osaamistasi, organisaatiomme ja yhteistyökumppaniemme täyden tuen sekä työyhteisön, joka saa asiakkaamme loistamaan. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa liiketoimintajohtaja Mikko Suvimetsä arkisin klo 12-13 numerossa 010 315 3107.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja liitteineen viimeistään 8.7. sähköpostiosoitteeseen mikko.suvimetsa@provari.fi otsikolla ”Myyjä”. 

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco 9900 hiontapohjamaalipaketti tarjoushintaan 120€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco lavapinnoite, jolla useita käyttökohteita

Vinkit ja ohjeet

Silco pesuaineiden käyttötaulukko

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Haemme myyntisihteeriä Tuusulaan

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit