blogi-Alfacom-Oy

Alfacom Oy:n maalausprosessi toimii nyt paremmin kuin koskaan

Alfacom Oy on julkisivuratkaisuja tarjoava yritys, jonka toiminnan painopiste on alumiini- ja teräsovissa ja -ikkunoissa. Lisäksi yritys valmistaa tyyppihyväksytyt alumiini- ja teräspalo-ovet. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. teräsportaat ja -kaiteet. Nykyaikaisilla työstökoneilla valmistetut tuotteet ovat mittatarkkoja ja vaatimusten mukaisia. Kaikki tuotteet valmistetaan projektikohtaisesti ja toimitetaan paikalleen asennettuna. Alfacom Oy:n toimitilat sijaitsevat Mikkelin Tuskussa, josta käsin yritys toimii koko itäisen Suomen alueella ja Helsingissä.

Alfacomin tuotantoinsinööri Timo Halosen mukaan nopeus, kuivuminen, toimitusvarmuus ja palvelu olivat ratkaisevat tekijät, kun Valspar Industrial Mix (VIM) valittiin nykyiseksi maalausjärjestelmäksi. Sopivat tuotteet valikoitiin yhteistyössä Pro-Väri Importin teknikon kanssa. Yrityksellä oli testissä myös toinen maalimerkki, mutta VIM osoittautui kokonaisprosessissa hieman halvemmaksi kalliimmasta litrahinnasta huolimatta.

Etuina on myös kustannustehokkuus, koska tuotteesta ei jää hukkalitroja eikä aiheudu reklamaatioita. Halosen mukaan maalausprosessi toimii todella vaivattomasti ja paremmin kuin koskaan. Yritys maalaa VIM:llä teräsovia, alumiinia, kuumasinkittyä peltiä ja teräsrakenteita. Pinnan laatu on parempi kuin Alfacomin aiemmin käyttämässä maalimerkissä, ja nopean kuivumisen ansiosta siihen ei myöskään jää kuljetusjälkiä.

Alfacom on hyvä esimerkki siitä, miten Pro-Väri Importin, jälleenmyyjän ja loppukäyttäjän yhteistyöllä koko ketju toimii loistavasti. Ja mikä tärkeintä: asiakas saa kaiken kunnian lopputuloksesta.

Valspar tuotteista voit lukea lisää valmistajan sivuilta, linkki

Kysy lisää myynnistämme, linkki

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Silco X10 7,5L yleislakkapaketti tarjoushintaan 195€

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco lavapinnoite, jolla useita käyttökohteita

Vinkit ja ohjeet

Silco pesuaineiden käyttötaulukko

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Pro-Väri maahantuonnin noutopiste Tuusulaan, Kalliotie 2

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit