Valmistava metalliteollisuus

 
 1. Teollisuusmaalit
 2. Valmistava metalliteollisuus

Juuri sinulle räätälöityjä ratkaisuja

Teollisessa valmistuksessa pintakäsittelytuotteille asetetut vaatimukset vaihtelevat merkittävästi asiakaskohtaisesti. Liiketoiminnan ja tuotantoprosessin erityispiirteet vaikuttavat siihen, millainen pintakäsittelykonsepti kulloinkin tukee asiakkaan toiminnan tuottavuutta parhaiten.

VIM-teollisuusmaalien valikoimamme tarjoaa kattavan vaihtoehtojen valikoiman erilaisia asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvia pintakäsittelytuoteratkaisuja. VIM-pintakäsittelyaineet ovat tekniseltä toimivuudeltaan ja kestävyydeltään maailmaan huippuluokkaa. Helpon käsiteltävyytensä ansiosta ne myös tehostavat maalausprosessin kustannustehokkuutta.

Tutustu lakkoihin tarkemmin sähköisessa tuoteluettelossamme tai ota meihin yhteyttä. Nämä maalit mukautuvat tarpeeseesi!

Pro-Väri - teollisuusmaalit - valmistava metalliteollisuus

Pro-Värin pintavinkki # 124

Valmistavassa metalliteollisuudessa metallipinnan käsittelylle on tuotekohtaisesti erilaisia vaatimuksia. Valsparin valikoimista löydät erilaisia sideaineita, joilla maalikalvoon saadaan lisättyä mekaanisia tai kemiallisia ominaisuuksia. Myös maalin värisävyissä on mistä valita. Oikean sävyn valitset helposti sävykartastosta, jossa värisävyt on järjestetty kromaattisesti sävyjen mukaan.

Tutustu tarkemmin!

Kiinnostuitko?

Kerro miten voimme auttaa ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Yhteystietomme: p. 010 315 3100 (myynti) | import@provari.fi

  Teollisuusmaalien taituri

  ”Perusteellinen tarvekartoitus on avain toimivaan tuotevalintaan. Pro-Väri analysoi tilanteemme perinpohjaisesti ja tarjosi käyttöömme maalaustuotejärjestelmän, jonka ansiosta työskentely korikorjaamollamme sujuu tänä päivänä entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.”

  Tuomas Harjunpää, Vaunula Oy

  Lue koko tarina täältä