1. Pinnalla nyt
 2. Yleinen
 3. Haemme teknistä myyjää

Haemme teknistä myyjää

Pro-Väri Import Oy on maahantuontiyritys auto- ja teollisuusmaalituotteille ja -tarvikkeille. Teemme suoramyyntiä ja toimimme myös kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta. Pro-Väri Import Oy on osa konsernia, johon kuuluu myös Pro-Väri myymälät Salossa ja Turussa. Konsernirakenteesta huolimatta olemme perheyritys ja toimintaamme ohjaavat kestävät arvot, eivätkä päivän pörssikurssien heilahtelut vaikuta päivittäiseen työhömme. Oma maahantuontimme ja suorat yhteydet valmistajiin takaavat asiakkaillemme laadukkaat tuotteet sekä kilpailukykyiset hinnat. Edustamme Suomen markkinoilla mm. DeBeer-automaaleja, Valspar-teollisuusmaaleja ja Silcon automaalaamo-oheistuotteita. Asiakkaitamme ovat automaalaamot ja teollisuusmaalaamot. Olemme kasvu-uralla ja kasvu tarvitsee tekijöitä.

 

Etsimme joukkoomme automaalimyynnin osaajaa, joka toimii pääkaupunkiseudulla

Myyntimme kehittyessä voimakkaasti haemme teknistä myyjää pääkaupunkiseudulle.
Tehtäväsi on palvella nykyisiä automaalaamoasiakkaitamme sekä etsiä uusia asiakkaita. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsee Tuusulassa, lentokentän vieressä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääkaupunkiseudun myyntiä hoidetaan omalla jakeluautollamme ja työtä tehdään itsenäisesti asiakkaidemme luona. Annamme sinulle hyvät työkalut menestyksekkääseen myyntiin; pakettiauton, joka on varusteltu käyttöösi sopivaksi, valmiin asiakaspohjan sekä kattavan rekisterin uusasiakashankintaan. Pohjatyö on tehty ja mietitty valmiiksi, jotta pääset keskittymään tehokkaasti omaan työhösi. Teknisissä ongelmissa sinulla on käytössäsi teknikkomme, ja olet saumattomasti osana tiimiämme.

Arvostamme myyntihenkisyyttä ja -asennetta, myös oma-aloitteisuus on tärkeää sekä halu ja motivaatio saavuttaa tuloksia. Kokemus automaalauksesta ei ole pakollista, sillä koulutamme Sinut tuotteidemme osaajaksi. Oikealla asenteella pääset pitkälle.
Työnkuvasi on itsenäinen, mutta tarjoamme kokonaisvaltaisen taustatuen työssäsi menestymiseen. Hoidamme konttorilla tarvittavan markkinoinnin, hinnoittelun ja tavaroiden saatavuuden.

 

Toivomme:

 • Asennetta tuloksekkaan myynnin saavuttamiseen
 • Rohkeutta ja varmuutta asiakkaiden kohtaamisessa
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen toimintaan
 • Aitoa halua auttaa asiakasta
 • Positiivisuutta ja reipasta asennetta
 • Paineensietokykyä
 • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työsuhteen ja perheyrityksen joustavuuden
 • Perehdytyksen, teknisen tuen ja koulutuksen. Oma teknikkomme auttaa sinua kaikessa.
 • Teemme myyntiä yhdessä, joten asioissa et ole yksin vaan tukenasi on koko tiimimme
 • Kunnolliset välineet työntekoon
 • Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset itsenäisesti kehittämään työtehtävääsi
 • Mahdollisuuden kehittyä myynti- ja asiakaspalvelutyössä

Arvostamme:

 • Kaupallista tai teknistä koulutusta (esim. automaalari)

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän automaalausalan ammattilaisten parissa. Yrityksellämme on selkeä kasvustrategia, osaaminen ja tuotteet siihen. Automaalausala on voimakkaassa murroksessa ja tarjoamme Sinulle näköalapaikan muutoksen seuraamiseen ja mahdollisuuden olla kehittämässä toimintaamme. Pääset vaikuttamaan omaan työkuvaasi ja tekemään työtä itsenäisesti.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.11.2018 mennessä mikko.suvimetsa@provari.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietokyselyt mieluiten sähköpostilla tai soittamalla arkisin klo 12-13 puhelinnumeroon: 010 315 3107.

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Lakkapakettitarjous

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Katso ja kokeile miksi sinun pitäisi valita DeBeer

Vinkit ja ohjeet

Floppi automaalauksessa

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Joulunajan toimitukset

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit