DeBeer-automaalit ja -sävykartat

Automaalauksessa sävyvaihtoehtoja saattaa olla useita ja tällöin on ensisijaisen tärkeää löytää oikea maalisävy korjattavaan autoon. Henkilöautoja valmistetaan usein monissa tehtaissa, joissa voi olla erilaiset maalauslaitteet tai auton korit maalataan erimerkkisillä automaaleilla. Tässä on yleisimmät syyt, miksi sävyvaihtoehtoja saattaa olla samasta sävystä useitakin erilaisia. Lisäksi korjausmaalauksessa itse maalauslaitteet ovat aivan erilaiset kuin autotehtaalla, joten automaalin sävytarkkuus ja nimenomaan oikean sävyvariaation löytäminen on tärkeää. Autovalmistajat kehittelevät uusia värisävyjä kiihtyvään tahtiin, koska usein uudet erikoissävyt korostavat autojen muotoilua ja näin edesauttavat autojen myyntiä. Samalla korjausmaalauksessa korostuu uusien sävykaavojen kehittäminen, sekä värimallien kattavuus, jotta korjausmaalauksesta tulee vähintään yhtä hyvä kuin alkuperäismaalauksesta.

DeBeer-automaaleja käytettäessä sävyn määritykseen helppo työkalu on värikartasto, väriboksi. Värikartasto sisältää yli 7000 maalattua värimallia, sävyvaihtoehtoineen. Värimallit ovat järjestetty autovalmistajittain, joissa on samalla värikoodi, värin nimi ja tieto, onko kyseessä standardisävy vai jokin sävyvariaatio. Sävyvariaatioissa on myös tieto, miten eroavat toisistaan.

DeBeer-värikartastoon tulee uusia värimalleja, päivityksiä tulee usein jopa 4 kertaa vuodessa ja onkin erittäin tärkeää, että värikartastosi sisältää uusimmat värimallit. Värimallista löydät helposti oikean värisävyn ja -variaation, jotta saat automaalauksen onnistumaan kerrasta. Katso ohjeesta, onko värikarttasi ajantasalla. Ja mikäli ei ole, niin ota meihin yhteyttä ja laitetaan sävykarttasi kuntoon!

Tutustu DeBeeriin sähköisessä tuoteluettelossamme!

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Tarjoukset

Kittitarjous, Mirans paketti

Kuukauden teema

Silco automaalitarvikkeet – laatua kustannustehokkaasti

Tähtituote

Silco Twist Cup kertakäyttökupit

Vinkit ja ohjeet

Käytä kittiä oikein

Tyytyväinen asiakas

Esittelyssä asiakkaamme automaalaamo CKS-Trading Oy

Yleinen

Pro-Väri tiedote koronaviruksesta

Suosituimmat tägit

Viimeisimmät artikkelit